Новости Новости 26.01.2016 в 15:10 comment

Обновлено: ASUS не собирается закрывать представительство в Украине

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/0a665d108bfff9bb52d7b20eedfebc94?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/0a665d108bfff9bb52d7b20eedfebc94?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Asus_logo

Сегодня ряд СМИ сообщили о закрытии компанией ASUS своего представительства в Украине. Как рассказал ITC.UA руководитель PR-службы ASUS Евгений Севериновский, до 2013 года в Украине работало представительство ASUS Technology PTE Limited, но вследствие глобальной реорганизации ASUS, с 2013 года в нашей стране было открыто новое представительство — ASUS Global PTE LTD. Таким образом, речь идёт о закрытии старого представительства ASUS Technology PTE Limited, которое уже не используется.

Данные изменения никак не повлияют на работу компании ASUS в Украине, так как с 2013 года всю свою деятельность в нашей стране она проводит через представительство ASUS Global PTE LTD.

Обновлено, официальный комментарий представительства ASUS в Украине:

«Сьогодні, 26.01.2016, деякі ЗМІ опублікували недостовірну інформацію про закриття Представництва ASUS в Україні та припинення діяльності компанії в нашій країні.

Ця інформація не відповідає дійсності. У 2013 році в компанії ASUS на глобальному рівні відбулася реорганізація, внаслідок чого в серпні 2013 року представництво ASUS Technology Pte. Ltd. припинило свою роботу та одночасно було відкрито представництво ASUS Global Pte. Ltd в Україні, яке на сьогодні налічує 38 співробітників. Зараз, згідно внутрішніх правил компанії, попереднє представництво має бути формально ліквідовано.

ASUS так само, як і раніше, розглядає ринок України як один із ключових у регіоні. Компанія ASUS Global та її представництво в Україні продовжують роботу у звичайному режимі, виконуючи всі свої зобов’язання та дотримуючись домовленостей з партнерами та клієнтами.

Також зазначимо, що ASUS Global (Сингапур) є компанією, яка спеціалізується на продажу та маркетингу продукції під брендом ASUS та не має формального відношення до компанії ASUSTeK (Тайвань), яка є виробником цієї продукції.»

 

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: