Новости Новости 02.10.2007 в 08:41 comment

HPC day 2007: конференцiя присвячена технологiям високопродуктивних обчислень та ГРIД

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/2f8d57cddfeb455ba418faa11ee01bb0?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/2f8d57cddfeb455ba418faa11ee01bb0?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

ITC.UA

автор

Масиви даних ростуть.

Вiд швидкостi ïх обробки залежить своєчаснiсть прийнятих рiшень у фiнансовому, промисловому, державному секторi, вiд швидкостi ïх обробки залежить отримання чи не отримання гранту на наступний рiк, вiд швидкостi ïх обробки залежать Вашi можливостi та те, що Ви встигнете зробити за життя.

Не затрачайте час на обрахунки — переходьте на високошвидкiснi обчислювальнi кластери.

18 жовтня 2007 року компанiя «Юстар», спiльно з APC, Intel, Microsoft, SGI, Voltaire та при iнформацiйнiй пiдтримцi журналу PCWeek, проводить другу спецiалiзовану науково-практичну конференцiю HPC Day.

HPC Day 2007 буде цiлковито присвячений новим технологiчним напрацюванням у галузi побудови та експлуатацiï обчислювальних кластерiв, а також спецiалiзованому апаратному та програмному забезпеченню для паралельного обчислювання. В межах конференцiï буде також розглядатись теорiя та практика застосування GRID при побудовi мереж високопродуктивних обчислень.

Участь у конференцiï та власнi доповiдi пiдтвердили такi спецiалiсти iз свiтовим iм’ям:

Англійська для початківців від Englishdom.
Для тих, хто тільки починає вивчати англійську і хоче вміти використовувати базову лексику і граматику.
Реєстрація на курс

Аладiшев Олег —
заступник директора Мiжвiдомчого Суперкомп’ютерного Центру Росiйськоï Академiï Наук

Воєводiн Володимир —
член-кореспондент Росiйськоï Академiï Наук, заступник директора науково-дослiдного обчислювального центру Московського державного унiверситету

Захаров iгор —
провiдний iнженер SGI

Клюєв Леонiд —
менеджер корпорацiï Microsoft по развитку бiзнесу в сегментi високопродуктивних обчислень у краïнах СНД

Мельник Анатолiй —
завiдуючий Кафедрою Львiвського Полiтехнiчного iнституту

Англійська для початківців від Englishdom.
Для тих, хто тільки починає вивчати англійську і хоче вміти використовувати базову лексику і граматику.
Реєстрація на курс

Сьомiн Андрiй —
менеджер HPC-напрямку корпорацiï Intel

В межах HPC Day 2007 вiдбудеться загальне освiтлення, обговорення сучасних тенденцiй розвитку високошвидкiсних обчислень, а також тематичнi засiдання по наступних тематиках: «HPC-рiшення в науковiй сферi», «HPC-рiшення в комерцiйному секторi», «Технологiï GRID для науки i освiти Украïни».

Паралельно до обговорень в конференц-залах вiдбудеться виставка продуктiв i рiшень вiд органiзаторiв HPC Day 2007 — APC, Intel, Microsoft, SGI, Voltaire, а також панельнi дискусiï, в межах яких уже iснуючi в Украïнi користувачi HPC-рiшень подiляться своïм досвiдом по ïх практичному використанню.

Конференцiя вiдбудеться у виставковому комплексi «ACCO» за адресою: м. Киïв, пр-т. Перемоги, 40-Б, ст. метро «Шулявська», Парк iм. О.С.Пушкiна.
iнформацiя про мiсце зустрiчi

Для реєстрацiï надсилайте, будь-ласка, лист iз темою «HPC day» на e-mail [email protected] вказавши контактнi данi: ПiБ, посаду та назву компанiï, яку Ви представляєте.

За додатковою iнформацiєю звертатись до Андрiя Галича, тел. (044) 494-40-80.

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: