Новости Новости 04.12.2015 в 14:07 comment

МЗС України відкрило сайт MyUkraineIs.org для популяризації нашої країни за кордоном (+ відео Experience Ukraine!)

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

MyUkraineIs

В рамках розвитку публічної дипломатії МЗС України розпочинає міжнародну онлайн-кампанію #myukraineis (Моя Україна — це) з популяризації нашої країни за кордоном. Сайт myukraineis.org є платформою для інформування іноземців про сучасну Україну та її історію, він з’явився в результаті співробітництва Міністерства закордонних справ, Міністерства інформаційної політики та організації StratCom.UA.

MyUkraineIs (1)

Сайт myukraineis.org запускається як онлайн версія презентованого 30 листопада в МЗС буклету «Україна: Свобода, Гідність, Креативність». Але особливість сайту в тому, що з моменту запуску він перетворюється на платформу з контентом, який генерують самі користувачі. Кожен бажаючий українець або іноземець може пропонувати свої факти про Україну та відомих українців в режимі онлайн у розділі «Add your story».

MyUkraineIs (2)

Найкращі запропоновані користувачами факти будуть розглядатися авторитетною експертною радою і додаватися до сайту. Отже, ініціатива кожного має значення для того, щоб цікаво розказати світові про Україну. В основі проекту покладено ідею звільнення від існуючих кліше та стереотипів про Україну. До кампанії #myukraineis будуть залучені закордонні дипломатичні установи України, закордонні українці, наші зарубіжні партнери, а також всі небайдужі громадяни нашої держави та іноземці.

Курс Power Skills For Tech від Enlgish4IT.
Зменшіть кількість непорозумінь на робочому місці та станьте більш ефективним у спілкуванні в мультикультурній команді. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Реєстрація на курс

МЗС запрошує кожного популяризувати сайт myukrianeis.org та пропонувати свої факти про Україну.

Також сьогодні Міністерство економічного розвитку України за сприяння Western NIS Enterprise Fund запустило міжнародну кампанію на підтримку туристичного бренду країни. У ролику під композицію Wherever you are українського колективу Океан Ельзи, Україна відкривається абсолютно новою — зі своєю унікальною історією і традиціями, але сучасною, здатною запропонувати найрізноманітніший мікс туристичних напрямків. Ролик покликаний відродити інтерес туристів до подорожей в Україну, а також залучити іноземні інвестиції в туристичну галузь.

Джреело: МЗС України

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: