Новости Новости 02.02.2015 в 18:16 comment

Програми Evernote для Windows і Android тепер доступні також українською

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Evernote UA

Компанія Evernote радо повідомляє про локалізацію своїх найпопулярніших програм на українську мову. Служба Evernote пропонує універсальне робоче середовище для написання текстів, збирання інформації, пошуку в архіві накопичених матеріалів і демонстрації роботи колегам. Підтримка синхронізації між комп’ютерами, планшетами і смартфонами користувача дає змогу використовувати цю службу будь-де. В Україні продуктами компанії вже користуються понад 950 тисяч осіб.

За останній рік кількість користувачів Evernote у країні подвоїлась і темпи зростання аудиторії не знижуються. При цьому найпопулярнішим варіантом кросплатформеного використання Evernote серед українських користувачів стала зв’язка програм для Windows на комп’ютері й Android на мобільних пристроях. Це й обумовило вибір перших продуктів для локалізації.

Evernote-google play

Зіграла свою роль і активність українських учасників у спільноті перекладачів Evernote. Компанія пропонує платформу для ентузіастів, які б хотіли допомогти з перекладом програм служби рідною мовою, іноді ще до офіційної локалізації. Тож значна частина інтерфейсу для Android уже була перекладена саме українськими волонтерами.

Український інтерфейс доступний в останніх версіях для Windows і для Android. Щоб перейти на нову мову інтерфейсу, треба просто оновити програми або завантажити їх із сайту Evernote або Google Play. Мовні настройки програми буде встановлено автоматично відповідно до мови операційної системи.

Джерело: Evernote

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: