Новости Новости 25.10.2021 в 21:12 comment views icon

Nintendo Switch та інша продукція компанії офіційно з’явиться в Україні

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заместитель главного редактора, руководитель отдела новостей

Незабаром в Україні почнуться офіційні продажі гібридної консолі Nintendo Switch (моделі минулого покоління, а не оновленої Switch OLED), а також фізичних видань ексклюзивів Nintendo, деяких обраних ігор та фірмових аксесуарів компанії. Мова не йде про повноцінний вихід Nintendo на ринок України, її офіційним дистриб’ютором в країні стане вже знайома нам компанія ERC (дистриб’ютор OnePlus).

Досі в Україні продавались лише так звані «‎сірі» Switch, ввезені в Україну без належного митного оформлення та сплати податків. Наразі «‎білу» Nintendo Switch вже можна попередньо замовити у деяких українських ритейлерів, а у вільний продаж консоль надійде з 9 листопада. Ціна офіційної Nintendo Switch — ₴10 999. Разом зі Switch в українських інтернет-магазинах пропонується фірмові аксесуари: набір контролерів оцінений в ₴3 499, а Nintendo Switch Pro — ₴3 249. Для поціновувачів є навіть колекційні фігурки персонажів з різних ігор — ₴1 149 за штуку.

Не виключено, що з часом асортимент буде розширюватись і до українського ринку дістанеться оновлена Switch OLED. Про локалізацію інтерфейсу консолі, введення українського регіону в онлайн-магазині eShop чи додання  оплати у гривнях наразі не йдеться.

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: