Рубрики Блоги

Нечесна гра від КИЇВСТАР

Опубликовал
anabel

На днях отримав повідомлення від Київстар про те, що з 1 березня 2011 року зміняться умови мого тарифного плану (Ді-джус "БОМБА"). Деталі пропонувалося отримати за номером 922. Звісно, я спробував поцікавитись  — "що ж за зміни?.." але голосовий автовідповідач автовідповідав мені фразою "системна помилка" зразу після стандартного привідання від Ді-джус. Та нарешті момент істини настав. Сьогодні мені вдалося додзвонитися на той заповітний номер і довідатись про деталі. Як і слід було очікувати — кращого не буде, питання тільки в тім наскільки стане гірше…А зараз деталі:

* абонплату підняли з 35 до 50 копійок на день (тобто + 5грн у місяць);

* вартість дзвінків залишили по 10 копійок на всі мережі в межах пакету (але !!!!!!! за першу секунду), тобто ввели ПОХВИЛИННУ ТАРИФІКАЦІЮ; (особисто для мене це може підняти витрати десь до +20 гривень в місяць, оскільки у мене всередньому 200 вихідних дзвінків);

* з приємного — з 1 березня 2011 року почнуть нараховувати щодоби бонусних 5Мб трафіку (у наш час, коли космічні кораблі "бороздять"…) на "звичайний" інтернет, хоча потрібність такого подарунка для мене особисто надзвичайно сумнівна, оскільки поточна сім-карта стоїть у телефоні "Nokia 1101" і у ближчому часі нікуди звідти не збирається.

Англійська для IT від Englishdom.
В межах курсу можна освоїти ключові ІТ-теми та почати без проблем говорити з іноземними колегами.
Дійзнайтеся більше

От вам і тарифний план на постійній основі (напевно малося на увазі "…з постійними змінами…") від Київстар. "Маркетинг — наше фсьо".

 

 

 

 

Disqus Comments Loading...