Рубрики Блоги

Перший тизер-трейлер фільму «Я, “Побєда” і Берлін», знятої за мотивами однойменної книги українського музиканта Кузьми Скрябіна

Опубликовал
Сергій Кулеш

Компанія Star Media, дистриб’ютори FILM.UA Distribution та «Кіноманія», державні установи Міністерство культури та інформаційної політики та Державне агентство України з питань кіно представили перший тизер-трейлер стрічки «Я, “Побєда” і Берлін», знятої за мотивами однойменної книги культового українського музиканта Кузьми Скрябіна. Прем’єру комедійного роуд-муві попередньо заплановано на весну 2022 року.

«Я, “Побєда” і Берлін» – історія звичайного хлопця, музиканта-початківця Кузьми. За три дні до запланованого концерту він вирушає зі своїм другом Бардом до Берліна на старій «Побєді». Кажуть, там є колекціонер, готовий обміняти жовту бестію на шестисотий «Мерс». Кузьма обіцяє своїй дівчині Барбарі повернутися додому на новій тачці, а хлопцям з гурту – встигнути на виступ. Уже з перших хвилин подорожі все, звісно, йде не за планом. Проте точно відомо одне: пригода допоможе героям знайти справжнє призначення.

Творці стрічки мають на меті не лише занурити глядачів в атмосферу років, коли відбулося становлення улюбленця мільйонів українців, а й вкотре наголосити на актуальності та значущості творчості музиканта. Так, одним із сюрпризів, який має на меті об’єднати прихильників творчості Кузьми – використання у фільмі цілої низки каверів його найвідоміших треків від зіркових артистів, що є безпрецедентним явищем для вітчизняної кіноіндустрії. Глядачі побачать багато трендових атрибутів тих самих відривних 90-х – суцільний денім, різнокольорові бомбери, картаті сорочки, довгі плащі, стильові окуляри та червоні колготки.

Курс English For IT: Communication від Enlgish4IT.
Почни легко працювати та спілкуватися з мультикультурними командами та міжнародними клієнтами. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Інформація про курс

В головнх ролях знялися Іван Бліндар, Марія Стопник та Володимир Гева, сценарій написали Анатолій Крим, Олексій Комаровський та Ніна Шуліка, режисером виступила Ольга Ряшина, продюсерами — Влад Ряшин, Олексій Терентьєв, Артем Доллежаль.

«Цей проєкт для Star Media особливий – у нього вкладено багато душі й любові, крім виробничих ресурсів. Для нас особливо важливо те, що це об’єднання сил і творців проекту, і підтримки держави в особі Держкіно, і представників великого соціально-відповідального українського бізнесу», – Ольга Пантелеймонова, генеральний директор Star Media.

«Ми щасливі працювати з неймовірним фільмом «Я, “Побєда” і Берлін», який розказує історію відомого українського артиста. Над випуском стрічки ми спільно працюємо з чудовими партнерами, тому впевнені, що фільм матиме широкий національний прокат, і його зможуть подивитись глядачі в усіх містах України», – Робін Ґрбіч, акціонер компанії «Кіноманія».

«Ми прагнемо, аби дійсно важливі та по-справжньому щирі історії могли достукатися до сердець мільйонів українців. Саме тому команда стрічки працює над вражаючою промо кампанією «Я, “Побєда” і Берлін» з вірою про те, що вона зазвучить так само гучно та яскраво, як і творчий доробок культового Андрія Кузьменка», – Надія Коротушка, керівниця компанії FILM.UA Distribution.

Джерело: Star Media

Disqus Comments Loading...