Рубрики Блоги

Ratchet & Clank: Rift Apart вперше отримала знижку в PS Store — звичайне видання пропонується за 2 000 гривень (-13%)

Опубликовал
Володимир Скрипін

Також знижки (до того ж найбільші) отримали ексклюзиви Demon’s Souls та Miles Morales.

1 вересня в цифровому магазині PS Store стартували одночасно акції «Справжні лідери» і «Спекотні пропозиції», а для передплатників PS Plus діють додаткові знижки. Цього разу знижку отримали деякі нещодавні ексклюзиви Sony. Так, пригодницький екшн-платформер Ratchet & Clank: Rift Apart від Insomniac Games вперше пропонується зі знижкою: звичайне видання можна взяти за 2 000 гривень (-13% від звичної ціни), а розширене — за 2 313 гривень замість 2 599 гривень.

Наш детальний огляд рейтингової та визнаної Ratchet & Clank: Rift Apart (продовження Into the Nexus 2013 року) можна почитати в окремому матеріалі.

Онлайн-курс "Фінансовий аналіз" від Laba.
Навчіться читати фінзвітність так, щоб ухвалювати ефективні бізнес-рішення.Досвідом поділиться експерт, що 20 років займається фінансами і їхньою автоматизацією.
Детальніше про курс

Також в акції, яка триватиме до 7 вересня, беруть участь Demon’s Souls та Spider-Man: Miles Morales — цього разу вони отримали найбільші знижки. Ремейк Demon’s Souls пропонується зі знижкою 31% за 1 586 гривень, а нова гра про Людину-павука — за 1138 гривень (-33%).

Disqus Comments Loading...