Рубрики Блоги

World of Tanks знову кличе гравців відзначити Гелловін у Мирному-13

Опубликовал
Сергій Кулеш

З 28 жовтня, напередодні Гелловіна, у World of Tanks починається операція під кодовою назвою «Мирний: Надія», під час якої гравцям необхідно буде повернутися до Мирного-13 і пройти суворі випробування. Колись повне енергії, сьогодні місто таїть у собі загадкову історію. Кинути виклик і відправитися в пригоду, від якої стигне кров, гравці зможуть до 11 листопада.

Раніше Мирний був густонаселеним промисловим центром, в якому вівся нафтовидобуток, але одного разу все змінилося. Відбувся якийсь надприродний інцидент, внаслідок якого в місті було оголошено надзвичайний стан, і усі жителі були евакуйовані. Мирний став пустим. Щоб дізнатися, які секрети таїть це загадкове місто, до нього було послано розвідників, але не багато з них зможуть повернутися.

Гравець може стати частиною одного з розвідзагонів чисельністю до 5 «танкістів» у кожному, хто має знайти відповідь на запитання: «Що ж насправді сталося у Мирному?» Щоб дізнатися правду, доведеться боротися з технікою під управлінням штучного інтелекту, яка зовсім не схожа на ту, що зазвичай виїжджає на поле бою World of Tanks.

Основи Python для школярів від Hillel IT School.
Відкрийте для вашої дитини захопливий світ програмування з нашим онлайн-курсом "Програмування Python для школярів". Ми вивчимо основи програмування на прикладі мови Python, надаючи зрозумілі пояснення та цікаві практичні завдання.
Зареєструватися

Режим створила київська студія Wargaming разом із колегами з інших офісів компанії. У «Мирний: Надія» гравці борються проти суперників із штучним інтелектом, на розробці якого спеціалізується Wargaming Kyiv. Минулого року київська команда працювала над івентами «Мирний-13», «Дорога на Берлін», «Останній рубіж» та іншими PVE-режимами для World of Tanks з використанням ШІ.

Усього битва у «Мирний: Надія» складається з трьох фаз, якщо гра проходить на найнижчому рівні складності, і з чотирьох, якщо гра ведеться на середньому або складному рівнях. Ті, хто дійдуть до четвертої фази, зможуть битися з суворим супротивником — Невразливим. Щоб перемогти його, знадобиться сила і навички всіх гравців, але нагорода безперечно того варта. Як і весь World of Tanks, режим має українську локалізацію.

Дізнатися історію про те, як непереможний монстр став вразливим, можна буде за допомогою колекційних предметів події: плівок з даними. Усього їх вісім, на кожній з яких знаходиться важлива інформація про Неуразливого. Усі плівки були зашифровані, і гравцям потрібно буде заробити спеціальні ключі для їх розшифровки.

Заробляються вони у боях, також їх можна буде знайти у складі пакетів внутрішньоігрового магазину та Преміум-магазину. Найсміливіші командири, яким вдасться розшифрувати всі вісім плівок, отримають нагороду американський важкий преміум-танк VII рівня King Tiger (Захоплений), а також ексклюзивний 3D-стиль до нього Nox Tenebris.

Для любителів мобільних танкових битв у World of Tanks Blitz також є гарна новина: до 4 листопада тут відбуватиметься ігрова подія, присвячена Гелловіну. У ньому «танкісти» мають вигравати битви та заробляти знаки майстерності на техніці IV–X рівнів, щоб отримати Magfilms — особливий товар цієї події. Його можна буде використовувати для розблокування рівнів, які принесуть чудові нагороди, такі як нові танки Titan Mk. I (V рівня) та Titan H-N (VII рівня), оснащені експериментальною бронею, а також тематичні камуфляжі, контейнери з ресурсами та багато іншого.

Джерело: Wargaming

Disqus Comments Loading...