Рубрики Блоги

Зеленський привітав Natus Vincere з перемогою на PGL Major Stockholm 2021 з CS:GO

Опубликовал
Володимир Скрипін

Президент України Володимир Зеленський привітав українську команду Natus Vincere (NaVi) з першою перемогою на PGL Major Stockholm 2021 — головному чемпіонаті з Counter-Strike: Global Offensive.

Президент відзначив досягнення NaVi у своєму аккаунті в Twitter.

«‎Десятиліттями наші кіберспортсмени завойовують титули, вирізняючи Україну на світовій мапі. Учорашній день не став винятком. Український клуб @natusvincere вперше у своїй історії переміг на Major-турнірі з CS:GO. Черговий успіх, що надихає багатьох!»

Об’ємніший пост з привітаннями був опублікований на офіційній сторінці Володимира Зеленського в Instagram.

Курс-професія "Motion Designer" від Skvot.
Навчіться створювати 2D- та 3D-анімації у софтах After Effects, Cinema 4D та Octane Render. Протягом курсу ви створите 14 моушн-роликів, 2 з яких — для реального клієнта.
Детальніше про курс

«Кіберспорт суттєво відрізняється від звичних для багатьох видів спорту. У ньому свої правила, зовсім інша картинка. Але у них значно більше спільного, ніж здається на перший погляд.

Успіх чи поразка дарують такі самі емоції, майстерність спортсмена так само помітна навіть неозброєним оком, а перемога співвітчизників викликає таку ж гордість.

Учора український кіберспортивний клуб @natus_vincere_official здобув визначну перемогу у Стокгольмі. Вперше у своїй історії NAVI виграли Major-турнір з Counter-Strike: Global Offensive, ставши найкращою командою серед 24 найсильніших учасників з усього світу. Заслужена перемога!

Незабаром трофей PGL Major Stockholm додасться до багатьох інших кубків на базі NAVI у Києві. Здобувайте якомога більше перемог для себе й для України!»

***

NAVI уперше стала чемпіоном Major з CS:GO, обігравши європейську команду G2 Esports у фіналі турніру, що відбувся у Стокгольмі 7 листопада. Водночас титул найціннішого гравця (MVP) турніру дістався лідеру NaVi Олександру «s1mple» Костильову. За перемогу у чемпіонаті українська команда отримає 1 мільйон доларів.

Disqus Comments Loading...