Рубрики Новости

«1+1 медіа» запускає україномовну версію каналу Paramount Comedy з дубльованими серіалами «Друзі», «Теорія великого вибуху», «Спільнота», «Південний парк», «Американська сімейка» та ін.

Опубликовал
Сергій Кулеш

Група компаній «1+1 медіа» разом з Viacom запускають в Україні молодіжний розважальний канал «Paramount Comedy», котрий є українською адаптацією міжнародного каналу «Comedy Central». На каналі будуть транслюватися зарубіжні ситкоми, комедійні серіали, повнометражні фільми, скетчі та анімаційні серіали. Група вже придбала ліцензію американського медіаконгломерату на запуск в Україні й отримала право на контент мовника.

Тепер українці зможуть дивитися прем’єри популярних серіалів рідною мовою, адже весь контент дубльовано українською. Ключовими проектами каналу є серіали «Друзі / Friends», «Теорія великого вибуху / The Bing Bang Theory», «Як я зустрів вашу маму / How I met your mother», «Американська сімейка / Modern Family», «Новенька / New Girl», «2 дівчини без копійчини / 2 Broke Girls», «Спільнота / Community», «Останній справжній чоловік / Last Man Standing», «Південний парк / South Park».

Сигнал каналу транслюється через супутник «Astra A4» та закодовано системою умовного доступу «Verimatrix».

Курс Power Skills For Tech від Enlgish4IT.
Зменшіть кількість непорозумінь на робочому місці та станьте більш ефективним у спілкуванні в мультикультурній команді. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Реєстрація на курс

Нагадаємо, що восени «1+1 медіа» оголосила про перезапуск власної VOD-платформи OVVA.tv та об’єднання контенту медіагрупи під єдиним брендом 1+1 video. Раніше сервіс OVVA.tv працював як агрегатор відеоконтенту 1+1 медіа та партнерів компанії, але не мав інтеграції з сайтами ТВ-каналів. Тому від цієї концепції відмовились на користь єдиної VOD-платформи для всіх ресурсів медіагрупи. Доступ до архіву відео безкоштовний при використанні рекламної моделі, також ведеться розробка опції платної підписки без показу реклами.

Джерело: 1+1 медіа

Disqus Comments Loading...