Рубрики Новости

Bolt запустив у Києві нову категорію Premium — авто класу Е та вище, водії з рейтингом 4.8+ та тарифи від 200 грн

Опубликовал
Сергій Кулеш

Компанія Bolt запустила у Києві нову категорію авто Premium, яка призначена для пересування містом на авто преміального класу з максимальним комфортом. Послуга орієнтована на тих, хто хоче зробити сюрприз близькій людині або відвідати ділову зустріч, конференцію, форум чи будь-який святковий захід: день народження, ювілей, весілля тощо.

У категорії Premium представлені авто класу Е та вище, які мають естетично привабливий зовнішній вигляд, комфортний салон, стильний дизайн, надійність, високі технічні характеристики. У нещодавно представленій категорії можуть працювати тільки водії Bolt, рейтинг яких не нижче 4.8.

Вартість поїздки Bolt Premium становитиме від 200 грн. Оплатити послугу можна банківською карткою, готівкою або за допомогою Apple Pay.

«Ми робимо все для того, щоб у додатку Bolt було доступно якнайбільше опцій для користувачів. Іноді поїздка має стати особливою і допомогти закарбувати в пам’яті найяскравіші моменти значущої події. Не менш важливо водночас забезпечити максимальний рівень комфорту для пасажира. Саме у категорії Premium жителі та гості Києва зможуть здійснити поїздку на автомобілях преміального класу», ― прокоментував керівник напряму замовлень поїздок компанії Bolt в Україні Сергій Павлик.

Англійська для IT від Englishdom.
В межах курсу можна освоїти ключові ІТ-теми та почати без проблем говорити з іноземними колегами.
Дійзнайтеся більше

Водії авто представницького класу, які раніше не розглядали можливості співпрацювати з Bolt, тепер можуть зареєструватися на платформі та отримувати заробіток, який відповідає класу авто.

Нагадаємо, що на початку грудня компанія Bolt запустила у Києві категорію Skoda для поїздок на нових моделях авто офіційного дистриб’ютора бренду в Україні. Вперше сервіс Bolt було запущено в Україні у 2018 році, наразі він активний вже в 24 українських містах.

Джерело: Bolt

Disqus Comments Loading...