Рубрики Новости

Електричне крос-купе Volvo C40 Recharge дісталось України — від 1,74 млн грн

Опубликовал
Володимир Скрипін

Усередині 2021 року Volvo Cars вивела на український ринок України свій перший електромобіль XC40 Recharge, а тепер в Україні з’явилося друге електричне авто бренду — C40 Recharge.

Volvo C40 Recharge — крос-купе версія вже добре знайомого нам XC40 Recharge, яка дебютувала майже рік тому (у березні 2021 року). І ось зараз в Україні стартують офіційні продажі C40 Recharge — автомобіль вже доступний для замовлення та тест-драйву. Його вартість — від 1 736 000 гривень.

Особливості C40 Recharge

  • Це перший електромобіль бренду, доступний лише в електричній версії та з інтер’єром без використання шкіри.
  • Новий купеподібний силует кузова зі звуженою лінією даху, ексклюзивне оздоблення інтер’єру та збільшений запас ходу — 444 км. Для порівняння: пробіг XC40 становить 418 км.
  • Новий ексклюзивний колір — Fjord Blue (глибокий темно-синій відтінок).
  • Фіксований панорамний дах у стандартній комплектації.
  • Головні фари з піксельною технологією. Кожен блок фар містить 84 піксельні світлодіоди: вони автоматично реагують на зміни навколишнього освітлення, кожен світлодіод працює незалежно один від інших.
  • Дизайн окремих елементів інтер’єру виконаний у три шари (нижній світловідбивний, середній світлопропускний акриловий та верхній дрібнозернистий матовий із полікарбонату. Усе оздоблення має приховану світлодіодну підсвітку.

Volvo C40 Recharge — один із найбільш очікуваних електромобілів 2022 року.

Онлайн-курс "Режисура та візуальний сторітелінг" від Skvot.
Перетворюй свої ідеї на сильні історії в рекламі, кліпах чи кіно Досвідом ділиться режисер, продюсер та власник продакшену, який 10+ років у професії.
Детальніше про курс
Disqus Comments Loading...