Рубрики Новости

Еротичний трилер «‎Глибокі води» з Беном Аффлеком та Аною де Армас вийде в український прокат 18 березня

Опубликовал
Володимир Скрипін

Еротичний трилер «‎Глибокі води», головні ролі в якому виконали Бен Аффлек та Ана де Армас, з’явиться в українських кінотеатрах вже 18 березня. Дату виходу стрічки в український прокат повідомила пресслужба прокатника VLG.FILM.

«Глибокі води» — екранізація однойменної книги письменниці Патриції Гайсміт, що подарувала світові «Талановитого містера Ріплі». Роман вийшов у 1957 році й розповідає про подружжя, яке живе у шлюбі, але без кохання. Відповідно до синопсиса, дружині дозволяється заводити собі коханців за умови, що вона не покине сім’ю, проте все стає значно складніше, коли одного з її коханців знаходять мертвим.

Адаптував роман для великого екрану творець «‎Ейфорії» Сем Левінсон та сценарист Зак Хелм. Режисер трилера — відомий голлівудський постановник Едріан Лайн («Невірна», «9 ½ тижнів», «Фатальний потяг» та «Непристойна пропозиція». Фільм виробництва компаній New Regency та eOne спродюсували Арнон Мілчен («Загублена», «Легенда Г’ю Гласса», «Бердмен», «Бійцівський клуб», «Секрети Лос-Анджелеса») та Ентоні Катагас («Неограновані коштовності», «Суд над чиказькою сімкою», «12 років рабства»).

Головні ролі у трилері, як вже повідомлялось, виконали Бен Аффлек (двічі лауреат премії «Оскар» та зірка «Загубленої», «Останньої дуелі», «Операції Арго» та «Ліги справедливості») та Ана де Армас («Не час помирати», «Той, що біжить по лезу 2049» і «Ножі наголо»).

Курс Job Interview Crash Course від Enlgish4IT.
Отримайте 6 шаблонів відповідей на співбесіді, які ви зможете використовувати для структурування своїх відповідей. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Приєднатися

Окрім Аффлека та де Армас у стрічці зіграли Фін Віттрок («Гра на пониження» і «Ла-Ла Ленд») Джейкоб Елорді («Ейфорія» та «Будка поцілунків»), Трейсі Леттс («Аутсайдери», «Маленькі жінки», «Секретне досьє»), Крістен Конноллі  («Картковий будинок» та «Хижі в лісі»), а також Ліл Рей Ховері («Персонаж», «Пастка»).

Трейлер фільму очікується найближчим часом.

Disqus Comments Loading...