Рубрики Новости

Київська студія Ubisoft оголосила про набір на програму стажування для розробників-початківців

Опубликовал
Сергій Кулеш

Київська студія компанії-розробниці ігор Ubisoft оголосила набір на програму стажування Render & Game Services Bootcamp 2021. Програма має на меті залучити нових талантів до роботи над проєктами студій Ubisoft у Києві та Одесі.

Стажування дозволить учасникам і учасницям, що успішно пройдуть відбір, відчути себе у ролі програмістів ігрових онлайн-сервісів і рендер-програмістів. Програма передбачає навчання на справжніх кейсах і задачах, із якими стикаються розробники компанії. Менторством стажерів і стажерок займатимуться досвідчені спеціалісти, що працюють над різними проєктами Ubisoft Kyiv.

«Render & Game Services Bootcamp 2021 у Ubisoft — це не просто школа програмування. Студенти зможуть відчути себе частиною команди, адже окрім навчальних занять будуть залучені до всіх робочих процессів проєкту», — зазначає Дмитро Поповіченко, спеціаліст із навчальних програм Ubisoft Kyiv.

За його словами, стажування дасть потужний поштовх до розвитку технічних навичок і важливих софт скілів студентів та є чудовим професійним стартом, адже понад сто учасників попередніх програм уже долучилися до команди компанії.

Кіноклуб "Забагато драми" від Skvot.
10 лекцій та 10 практикумів, щоб зрозуміти мистецтво кіномови.Сформуй власний смак та бібліотеку фільмів і навчись писати рецензії.
Програма кіноклубу

Стажування є оплачуваним і розраховане на три місяці — із листопада 2021 року до січня 2022 року. Випускники та випускниці програми зможуть приєднатися до студій Ubisoft в Україні. Ознайомитися з подробицями програми та подати заявку на участь можна до 24 вересня за посиланнями: Intern Online Game Services Programmer і Intern Render Programmer.

Зазначимо, що Ubisoft — один із лідерів в ігровій індустрії з портфелем всесвітньо відомих брендів. В Україні компанія представлена двома студіями, Ubisoft Kyiv і Ubisoft Odesa, які сфокусовані на посиленні присутності Ubisoft на всіх платформах, з основною експертизою на ПК. Ubisoft Kyiv була заснована в 2008 році і є однією з найбільших GameDev студій в Україні, яка брала участь у розробці таких відомих ігр, як Assassin’s Creed, Far Cry, Steep, Watch Dogs, Trials, Rainbow Six, Ghost Recon та інших. Ubisoft Odesa відкрилася в березні 2018 року і бере участь в розробці світових франшиз Ubisoft.

Джерело: Ubisoft Kyiv

Disqus Comments Loading...