Новости Новости 03.04.2021 в 15:46 comment

Оновлено: У Київстарі технічний збій — домашній інтернет та інші послуги працюють з перебоями третій день поспіль

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заместитель главного редактора, руководитель отдела новостей

Останні два дні певна частина абонентів Київстару отримувала дуже дивні сервісні SMS  — частина користувачів з подивом виявила сповіщення про блокування номеру та зняття позапланове списання місячної абонплати.

 

Оновлення (3 квітня 15:40): Судячи з усього, технічний збій виявився серйознішим, ніж здавалось. Третій день поспіль домашній інтернет та різні послуги від Київстару працюють з перебоями. На момент оновлення цієї замітки мобільний застосунок не працює, а служба підтримки вочевидь не справляється зі скаргами від користувачів. Принаймні якщо судити по різких дописах з критикою у соцмережах. Ми будемо слідкувати за ситуацією та публікувати оновлення в міру їх надходження.

Висловлюючи невдоволення в соцмережах клієнти, яких торкнулася ситуація, у виразах не соромились (перепрошуємо за твіти з нецензурною лексикою, але вже як є). Зі скарг не зрозуміло, чи відбувалось списання коштів насправді.

Курс Python.
Python дозволяє тобі не тільки розробляти сайти та займатись аналітикою даних, а ще й будувати алгоритми, тестувати програми та навіть створювати штучні інтелекти. Стань різноплановим фахівцем!
Реєстрація на курс

В Київстарі, не вдаючись у подробиці, пояснили ці повідомлення технічною помилкою та попросили постраждалих звернутись до служби підтримки компанії.

Окремо компанія наголосила, що сервіси, що були надані не коректно через дану технічну помилку, будуть компенсовані. З цього можна зробити висновок, що у деяких випадках кошти все-таки списувались.

Курс Python.
Python дозволяє тобі не тільки розробляти сайти та займатись аналітикою даних, а ще й будувати алгоритми, тестувати програми та навіть створювати штучні інтелекти. Стань різноплановим фахівцем!
Реєстрація на курс

Яку кількість абонентів торкнувся цей збій, не уточнюється.

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: