Рубрики Новости

lifecell надаватиме MNP-абонентам додаткові 10 ГБ і 100 хвилин щомісяця до кінця року

Опубликовал
Сергій Кулеш

Мобільний оператор lifecell запустив акцію «Оце так номер!» для тих абонентів, які вирішили перенести свій номер до lifecell. Відповідно до її умов, користувачі до кінця року отримуватимуть додатковий інтернет-трафік і хвилини для розмов.

Акція «Оце так номер!» діятиме з 26 травня по 10 грудня 2021 року. Відповідно до її умов, абоненти, які в цей період перенесуть свій номер до lifecell, отримають 10 ГБ і 100 хвилин для дзвінків на всі мобільні номери по Україні. Ці бонуси нараховуватимуться на початку кожного місяця і будуть доступні протягом 10 днів.

Якщо перенесення номера відбулося на початку місяця, абонент отримає додатковий інтернет-трафік і хвилини для дзвінків у повному обсязі з терміном дії по 10 число поточного місяця. Додаткові хвилини й інтернет-трафік нараховуватимуться щомісяця до кінця року.

В акції можуть взяти участь абоненти lifecell, які перенесли свій номер у мережу оператора і обслуговуються на умовах передоплати, незалежно від тарифного плану. Акція діє по всій Україні, за винятком тимчасово окупованих територій і зони проведення ООС.

Онлайн-курс "Архітектура високих навантажень" від robot_dreams.
Досвід та інсайти від інженера, який 12 років створює програмне забезпечення для Google.
Програма курсу і реєстрація

Окрім цієї акції, у мобільного оператора lifecell для тих абонентів, які перенесли свій номер у межах послуги MNP (Mobile Number Portability) або його персоніфікували, діють спеціальні ціни на нову лінійку тарифів ― їх вартість до 40% нижче.

У оператора також відзначили, що у мережу lifecell від інших операторів з початку 2021 року перейшло понад 21 тис. абонентів, які скористалися послугою MNP. Водночас за цей же період лише 3,3 тис. абонентів lifecell перейшли до інших операторів.

Джерело: lifecell

Disqus Comments Loading...