lifecell розпочинає співпрацю з криптовалютною біржею, його абоненти зможуть купувати криптовалюту за допомогою мобільного телефону

Опубликовал
Сергій Кулеш

Мобільний оператор lifecell уклав угоду про партнерство з криптовалютною біржею WhiteBIT. Результатом співпраці стане розширення кола можливостей для абонентів, які цікавляться криптовалютами.

Співпраця lifecell і WhiteBIT ― перше в Україні партнерство мобільного оператора та криптовалютної біржі. Метою співпраці є розвиток криптоіндустрії, створення й упровадження інноваційних продуктів. Це забезпечить найкращий клієнтський досвід у використанні сучасних цифрових технологій.

Тепер усі абоненти lifecell, які цікавляться інноваціями, фінансовими продуктами та інвестиціями, отримують унікальні можливості. Вони можуть зареєструватися на WhiteBIT і зручно купувати криптовалюту за допомогою мобільного телефону, одержуючи водночас бонуси від оператора.

«Ми вважаємо співпрацю з галуззю FinTech стратегічно важливою для нашої компанії. У світовій практиці існує багато прикладів успішного партнерства телеком-операторів із фінансовими організаціями та компаніями, які надають блокчейн-послуги тощо. lifecell підписав угоду і розпочинає співпрацю з великою криптовалютною біржею WhiteBIT, щоденний торговий оборот якої становить 1 млрд доларів. Результатом співпраці стане спільне створення та впровадження інноваційних продуктів і технологічних інтеграцій», ― коментує директор із розвитку бізнесу lifecell Артур Аревшатян.

Онлайн-курс Frontend-разробник від Powercode academy.
Курс на якому ти напишеш свій чистий код на JavaScript, попрацюєш із різними видами верстки, а також адаптаціями проектів під будь-які екрани. .
Зарееструватися

Бонуси для абонентів lifecell, які обслуговуються на умовах передплати або індивідуального контракту — спрощена реєстрація на криптобіржі WhiteBIT за номером телефону lifecell. Після реєстрації на WhiteBIT абонент отримуватиме 5 ГБ інтернету від lifecell, а починаючи з 02 грудня 2021 року ― ще й безлімітний доступ до застосунку і вебсайту WhiteBIT у межах України за умови внесення абонплати за поточним тарифом.

Абоненти lifecell, які купуватимуть криптовалюту на WhiteBIT, отримають додаткові бонуси від мобільного оператора:

  • При першій покупці Bitcoin на суму 200 грн ― 10 ГБ інтернету на 4 тижні.
  • При першій покупці Bitcoin на суму 500 грн ― 20 ГБ інтернету, 500 хвилин на дзвінки по Україні та 50 SMS на 4 тижні.
  • При першій покупці Bitcoin на суму 1000 грн ― 50 ГБ інтернету, 1000 хвилин на дзвінки по Україні та 100 SMS на 4 тижні.

До того ж абоненти lifecell, які придбають Bitcoin на WhiteBIT до кінця лютого 2022 року, стануть учасниками розіграшу цінних призів від WhiteBIT.

Джерело: lifecell

Disqus Comments Loading...