Рубрики Новости

Медіа-сервіс Vodafone TV отримав оновлену веб-версію та розповів про найбільш популярний контент (ТВ, кіно, серіали)

Опубликовал
Сергій Кулеш

Початок року для онлайн відеосервісу Vodafone TV відзначився оновленням веб-сторінки — портал отримав новий дизайн і став більш зручним для навігації та більш якісного перегляду відео. В цілому сторінка стала більш інтерактивною при взаємодії з користувачем, з’явилися жанрові стрічки, історія переглядів.

В оновленому особистому кабінеті тепер розміщена більш детальна інформація про підписку і додано можливість зручного управління налаштуваннями. Також з’явився новий дитячий розділ з актуальними мультфільмами і програмами, а для любителів спорту – безкоштовні огляди футбольних матчів.

Vodafone TV також проаналізували статистику сервісу в період новорічних свят та з’ясували який контент був найбільш популярним.

В період 31.12 – 07.01 об’єм телеперегляду зріс на 40%. А вибір користувача в ці дні залишається незмінним з року в рік – це українські TV-канали. Топ 5 виглядає так: 1 + 1, ICTV, Україна, Новий канал, СТБ. Найпопулярніший ТБ-пакет – «Старт», найпопулярніший відео-пакет – «Оптимальний».

Онлайн-курс "Стратегічний маркетинг" від Laba.
Навчіться збільшувати ROI компанії, відстежувати тренди просування та завойовувати нові ринки завдяки комплексній маркетинговій стратегії.
Програма курсу і реєстрація

Найчастіше переглядали серіали: «Гра престолів», «Протистояння», «Сопрано», «Рим», «30 срібняків», а серед кіно – комедії і блокбастери: «Дивовижні пригоди доктора Дуліттл», «Аквамен», «Полювання на злодіїв», «Поганий Санта», «Форсаж Хоббс і Шоу».

Нагадаємо, що для того, щоб почати користуватися сервісом кінотеатру Vodafone TV, треба встановіть додаток Vodafone TV через Play Market або App Store. Далі зареєструйтеся за допомогою вашого номера телефону. Також сервіс Vodafone TV доступний в магазині додатків Smart TV для Samsung і LG і через web-версію додатка на сайті tv.vodafone.ua. Послуга доступна всім клієнтам Vodafone, перші 7 днів користування послугою безкоштовні, коли вперше активується один з пакетів «Старт», «Оптимальний» і «Кіно Плюс».

Джерело: Vodafone TV

Disqus Comments Loading...