Рубрики Новости

monobank почав виплачувати 1000 грн за вакцинацію клієнтам, які записалися на бета-тест послуги у «Дії» [Оновлено: за 4 години виплачено 430 млн грн]

Опубликовал
Володимир Скрипін

16 грудня monobank почав виплачувати «ковідну» 1000 грн за державною програмою «єПідтримка». Початок виплат анонсував співзасновник monobank Олег Гороховський у своєму Telegram-каналі.

Оновлено [19:30]: За чотири години monobank здійснив 430 тис. виплат на загальну суму 430 млн грн.

Наразі допомогу виплачують клієнтам, які раніше записалися на бета-тест послуги у «Дії». Таких близько 0,5 млн — співзасновник monobank пообіцяв, що всі вони отримають виплати до кінця сьогоднішнього дня, якщо сервери компанії витримають високе навантаження. Ми можемо підтвердити, що грошову допомогу вже почали виплачувати.

 

Онлайн-курс "QA Automation" від robot_dreams.
Це 70% практики, 30% теорії та проєкт у портфоліо.Навчіться запускати перевірку сотень опцій одночасно, натиснувши лише одну кнопку.
Детальніше про курс

Співзасновник monobank відзначив, що станом на 16 грудня 1 314 000 клієнтів відкрили спеціальні віртуальні картки «єПідтримка» і наразі навантаження вчетверо вище, ніж зазвичай.

Наразі проходить бета-тест послуги «єПідтримка», а її офіційний запуск заплановано на 19 грудня. У monobank повідомляють, що після цього гроші будуть зараховуватись на картку відразу після схвалення заявки «Дією».

monobank спільно з партнерами підготував спеціальні пропозиції зі знижками, які дозволять повністю витратити «ковідну тисячу». Поки що доступно тільки три пропозиції (від SportLife, Соnсert.uа та «Планета Кіно»), але обіцяють, що згодом долучаться інші партнери і варіантів для вибору стане більше. Пропозиції з’являться після оновлення застосунку, яке вийде «сьогодні-завтра».

Детальніше про те, як саме отримати грошову допомогу та умови її надання/використання — в окремому дописі на сайті.

Disqus Comments Loading...