Рубрики Новости

МВС України: З 22 березня патрульні з приладом TruCAM працюватимуть на 60 нових ділянках доріг

Опубликовал
Сергій Кулеш

Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький повідомив, що з 22 березня 2021 року патрульні з приладом TruCAM працюватимуть ще на 60 нових ділянках. Також будуть внесені зміни до 12 вже існуючих ділянок.

Нові ділянки були визначені на підставі проведеного аналізу аварійності саме з причин перевищення швидкості руху. Усього на дорогах України працюватиме 117 приладів TruCAM, а вимірювання здійснюватиметься на 309 ділянках.

Нові ділянки розташування пристроїв вимірювання швидкості TruCAM позначені червоним кольором в перелік місць, де вказано оновлену інформацію.

Зазначимо, що мобільні прилади TruCAM патрульні використовують поряд з камерами автоматичної фіксації. Про використання приладів вимірювання швидкості водіїв повідомлятимуть дорожні знаки, які попереджають про фото- та відеофіксацію порушень. У місцях фіксації порушень також буде стояти службовий автомобіль з увімкненими синіми проблисковими маячками.

Курс Job Interview Crash Course від Enlgish4IT.
Отримайте 6 шаблонів відповідей на співбесіді, які ви зможете використовувати для структурування своїх відповідей. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Приєднатися

Нагадаємо, що новий закон про посилення відповідальності за порушення ПДР працює в Україні з 17 березня 2021 року.

Джерело: МВС України

Disqus Comments Loading...