Рубрики Новости

На АЗК WOG з’явилися термінали самообслуговування

Опубликовал
Вадим Карпусь

Мережа АЗК WOG запустила для своїх клієнтів нову можливість розрахуватися за придбане пальне. Віднині це можна зробити за допомогою терміналу самообслуговування WOG PAY BOX замість того, щоб стояти в черзі до каси. Партнером проєкту виступила компанія VISA.

WOG PAY BOX – це електронний асистент-помічник, який надає клієнтам комплекс послуг: оплати за пальне, товари WOG MARKET, каву й смаколики WOG CAFE. Окрім того, термінал WOG PAY BOX розширює інклюзивні можливості АЗК, адже робить більш комфортним оформлення замовлення та оплату для людей з вадами мовлення та слуху.

«Наша команда багато часу витратила на розробку UI/UX-дизайну інтерфейсу WOG PAY BOX, щоб користуватися ними було комфортно кожному клієнту. Він простий, інтуїтивний та зручний. Розібратися в ньому можна за лічені секунди й без допомоги консультантів. Не потрібно навіть вводити номер колонки: щойно заправник вставить пістолет в бак машини, номер автоматично висвітиться на табло WOG PAY BOX. Усього за кілька кліків через термінал можна сплатити за пальне, товари, а також замовити каву й улюблені страви. Все одним чеком. Замовлення з WOG PAY BOX маршрутизується на планшети операторів, тож вони одразу його отримують та можуть швидко підготувати й видати клієнту. Розрахуватись можна банківською чи паливною смарт-карткою або бонусами PRIDE. Окрім того, через WOG PAY BOX можна самостійно зареєструватися в програмі лояльності PRIDE та користуватися усіма її перевагами», — зазначив Олег Кушіль, директор Дирекції цифрової трансформації мережі АЗК WOG.

WOG PAY BOX дозволяють збільшити швидкість обслуговування та пропускну спроможність АЗК. На більшості автозаправних комплексів буде встановлено по два такі термінали.

Онлайн-курс "Business English for Marketers" від Laba.
Опануйте професійну англійську для маркетингу.Розширте карʼєрні можливості для роботи з іноземними колегами: від розробки нових продуктів до презентації стратегії бренду.
Детальніше про курс

Впровадження терміналів WOG PAY BOX на АЗК WOG планується у два етапи. На першому етапі, який триватиме до середини лютого 2022 року, буде встановлено 125 терміналів на 68 автозаправних комплексах по всій Україні – у великих містах та на трасових об’єктах. Другий етап передбачає масштабування проєкту на інші АЗК по всій країні. Перші 20 АЗК у Києві, Одеській, Рівненській та Вінницькій областях вже оснащені комплексами WOG PAY BOX.

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Вадим Карпусь