Рубрики Новости

На Netflix вийшов четвертий сезон серіалу «Кобра Кай»

Опубликовал
Володимир Скрипін

Netflix зробив новорічний подарунок шанувальникам рейтингового серіалу про майстрів бойових мистецтв «Кобра Кай» — вранці 31 грудня в онлайн-кінотеатрі вийшов четвертий сезон. Усі десять епізодів вже доступні. Прикро, проте українського дубляжу цього разу немає — доступні лише українські субтитри та російський дубляж поряд з оригінальним американським.

«Кобра Кай» — пряме продовження фільму «Малюк-каратист» 1984 року. Події серіалу розгортаються через 34 роки з подій першої частини фільму. Головні герої — Джонні Лоуренс і Деніел ЛаРуссо, які в юності вчилися карате і були затятими противниками — подорослішали та вирішили відкрити власні школи бойових мистецтв: «Кобра Кай» та «Міягі-до». Ролі дорослих Лоуренса та ЛаРуссо виконали Вільям Забка та Ральф Маккіо.

У четвертому сезоні головні герої серіалу об’єднують свої школи, «Міягі-До» та «Орлине Ікло», щоб здолати бійців із «Кобри Кай». На 51-му щорічному турнірі Долини для бійців до 18 років їхні вихованці змагатимуться з учнями давніх суперників — Джона Криза та Террі Сільвера (ще один персонаж із «Малюка-каратиста»).

Воркшоп "PR + AI: Рисерч, Креатив, Контент" від Skvot.
Навчіться адаптувати потенціал АІ під задачі піарника. Корисні тулзи, яким можна делегувати рутину, генерувати свіжі ідеї для контенту і піар-стратегій.
Дізнатись більше

Перший сезон «Кобри Кай» стартував на YouTube Premium (тоді Red) у 2018 році, а другий сезон у 2019 році. Після завершення виробництва третього сезону YouTube прийняв рішення припинити випуск оригінальних програм за сценарієм. Однак Netflix придбав права на трансляцію серіалу в червні 2020 року. 1 січня 2021 року в онлайн-кінотеатрі вийшов третій сезон, а сам серіал став одним з найпопулярніших на Netflix.

Netflix замовив виробництво п’ятого сезону «Кобри Кай» ще до виходу четвертого.

Disqus Comments Loading...