Рубрики Новости

На Netflix вийшов другий сезон аніме-серіалу «DOTA: Кров Дракона»

Опубликовал
Володимир Скрипін

18 січня в онлайн-кінотеатрі Netflix вийшов другий сезон аніме-серіалу «DOTA: Кров Дракона» / Dota: Dragon’s Blood. Продовження телеадаптації знаменитої MOBA від Valve виходить менше ніж через рік після першого — спочатку прем’єра другого сезону була запланована на 6 січня, але врешті її перенесли на 18 січня.

Продовженням займались творці першого сезону — південнокорейська студія Studio Mir («Легенда про Кору», «Відьмак. Кошмар Вовка», «Вольтрон: Легендарний захисник») та шоуранер Ешлі Едвард Міллер («Тор», «Люди Ікс: Перший клас»).

Сюжет другого сезону аніме розповідає про подальшу долю відважного воїна Девіона, який намагається завадити демону Террорблейду підпорядкувати собі душі всіх драконів і занурити світ у вічну пітьму.

Онлайн-курс "Project Manager" від Laba.
Станьте проджектом, що вміє передбачати ризики наперед і доводити проєкт до результату, який хочуть замовники. Поділиться досвідом Павло Харіков, former Head of PMO в Kyivstar.
Програма курсу і реєстрація

Другий сезон, як і перший, складається із восьми епізодів тривалістю 25-27 хвилин. Прикро, проте українського дубляжу цього разу немає — доступні лише українські субтитри та російський дубляж поряд з оригінальним американським.

Перший сезон «DOTA: Кров Дракона» отримав загалом схвальні відгуки як критиків, так і глядачів — на агрегаторі Rotten Tomatoes серіал зібрав 75% позитивних рецензій критиків та 86% від глядачів. Наша рецензія на перший сезон аніме — в окремому дописі на сайті.

Disqus Comments Loading...