Рубрики Новости

Незабаром з Василькова до Києва запустять пряму електричку, будівництво колії вже триває [відео]

Опубликовал
Сергій Кулеш

Київська облдержадміністрація повідомила, що з міста Василькова, що розташоване в 25 кілометрах від столиці, незабаром запустять пряму електричку до Києва. Як зазначала міська голова Василькова Наталія Баласинович, маршрут «Васильків-Київ» займатиме 37 хвилин. Це має розвантажити місто від заторів та скоротити тривалість шляху до мінімального.

Наразі для того, щоб мешканцям Василькова скористатися приміським потягом у напрямку Києва, потрібно дістатися на маршрутці до станції «Васильків-1», що розташована у селі Калинівка, або до Глевахи.

Будівництво колії для приміських електропотягів на маршруті Васильків-Київ вже триває. Строки завершення проєкту поки що не називають.

Курс Job Interview Crash Course від Enlgish4IT.
Отримайте 6 шаблонів відповідей на співбесіді, які ви зможете використовувати для структурування своїх відповідей. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Приєднатися

Зазначимо, що раніше пряму електричку запустили до Києва з Броварів, тривалість цього маршруту складає 20-30 хвилин. Також триває робота над відкриттям ще двох залізничних приміських маршрутів Фастів-Київ і Вишгород-Київ, що будут працювати в мережі City Express.

Джерело: Київська облдержадміністрація

Disqus Comments Loading...