Рубрики Новости

«Нова пошта» має мережу у понад 20 тис. пунктів видачі посилок та планує запустити спеціальні бізнес-відділення

Опубликовал
Вадим Карпусь

Компанія «Нова пошта» повідомила, у грудні 2021 року кількість її пунктів видачі та відправки посилок (поштоматів та відділень) збільшилася до 20 тис. Завдяки цьому мережа «Нової пошти» стала найбільш доступною в Україні. Тепер «Нова пошта» має найширшу мережу в країні.

«Постійне розширення мережі – одне з наших стратегічних завдань. Щороку ми прагнемо бути ближчими до наших клієнтів. Коли ми тільки-но починали, планували, щоб кожен українець протягом 5–10 хвилин пішки зміг дістатися найближчого відділення Нової пошти, а зараз ми вже в тапковій доступності – наші поштомати стоять у під’їздах. Лише за 2021 рік ми відкрили 1600 нових відділень та встановили понад 9000 поштоматів. При відкритті відділень ми завжди слідуємо своїй стратегії — високій швидкості доставки, доступності та якісному сервісу», — коментує Олександр Бульба, СЕО Нової пошти.

Зараз у «Нової пошти» є понад 9300 відділень, 7000 з яких знаходяться в селах. Компанія представлена ​​у кожному місті, районному центрі та вже у кожному четвертому селі. У 2021 році більшість відділень відкрилися у Львівській, Тернопільській, Вінницькій, Хмельницькій та Івано-Франківській областях.

Особливу увагу компанія приділяє розвитку безконтактного каналу доставки – поштоматам. Вони встановлюються у під’їздах, магазинах, на заправках, ТРЦ тощо. Наразі вже встановлено більше 11 тис. поштоматів в різних містах України.

Кіноклуб "Забагато драми" від Skvot.
10 лекцій та 10 практикумів, щоб зрозуміти мистецтво кіномови.Сформуй власний смак та бібліотеку фільмів і навчись писати рецензії.
Програма кіноклубу

В 2022 році компанія «Нова пошта» планує відкрити 1000 нових відділень у нових населених пунктах, а також запустити новий формат – бізнес-відділення для обслуговування корпоративних клієнтів. У таких відділеннях надаватиметься повний спектр послуг для бізнес-клієнтів: відправлення та отримання посилок та вантажів, пакування відправлень, фінансові послуги. Вже у грудні 2021 року відкривається перше пілотне бізнес-відділення у Черкасах. У наступному році «Нова пошта» планує відкрити такі відділення як мінімум у кожному обласному центрі.

Disqus Comments Loading...