Новости Новости 26.05.2021 в 08:21 comment

Офіційно: Американський таксі-сервіс Lyft відкриває R&D офіс у Києві зі штатом 100 IT-фахівців

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Американський таксі-сервіс Lyft відкриває центр з досліджень та розробки у Києві, який розширить їх технічне ком’юніті у Східній Європі. Стосовно ж запуску самого каршерінг-сервісу Lyft в регіоні — наразі цього на меті немає.

Українська команда співпрацюватиме з розробниками з різних куточків світу, оскільки Lyft має офіси в Сан-Франциско, Нью-Йорку, Мехіко, Мінську, Мюнхені, Сіетлі, Лондоні та Монреалі. Більшість фахівців приєдналися до команди з відомих технологічних компаній, таких як Google, Facebook та Amazon. Тож, київські інженери стануть частиною світової спільноти, будуть розв’язувати комплексні проблеми та вдосконалювати продукт, яким щодня користуються мільйони людей.

«Протягом багатьох десятиліть Україна плекає культуру науки, технологій та інженерної освіти. І завдяки великій базі висококваліфікованих фахівців у галузі технологій та високорозвиненому ІТ-сектору, Україна, та Київ зокрема, є ідеальним місцем для Lyft Engineering» — говорять у компанії.

Робота київського офісу буде зосореджена на картографуванні. Не секрет, що всі сервіси Lyft функціонують на складних цифрових мапах, які сприяють динамічній та актуальній взаємодії. І саме це допомагає користувачам Lyft знаходити найближчого водія, обирати між скутером чи велосипедом, а також розумно і швидко пересуватися містом.

Отож перед київською командою стоятимуть задачі збору та обслуговування найбільш актуальних та точних картографічних даних, а також розробка алгоритмів, моделей та послуг платформ для забезпечення бази для поточних і майбутніх пропозицій Lyft.



Наразі в Lyft Київ працює вже понад 20 співробітників. Проте компанія сподівається, що зовсім скоро кількість співробітників сягне близько 100 людей. Шукають спеціалістів: Data Science, дизайнерів, Product та Engeeniring менеджерів, Back-end і Mobile розробників. Також в Києві з’явиться команда картографів (GIS-спеціалістів), котрі разом з інженерними командами працюватимуть над оптимізацією сервісів Lyft.

Англійська для початківців від Englishdom.
Для тих, хто тільки починає вивчати англійську і хоче вміти використовувати базову лексику і граматику.
Реєстрація на курс

Джерело: DOU.UA


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: