Рубрики Новости

Офіс простих рішень та результатів виклав онлайн-калькулятор розмитнення автомобілів в Україні [інфографіка]

Опубликовал
Сергій Кулеш

Офіс простих рішень та результатів, який очолює Михайло Саакашвілі, виклав онлайн-калькулятор з розмитнення автомобілів. За їх словами, реформу вже підтримала та затвердила Національна рада реформ під головуванням Президента, а згодом і прем’єр-міністр дав пряму вказівку реалізувати її у найкоротший термін.

Згідно з концепцією реформи, розмитнення буде здійснюватись через застосунок «Дія» без жодної участі митників та брокерів-рєшал. Повна автоматизація процесів дає відсутність корупції та маніпуляцій із митною вартістю, а також жодних черг. Власник автомобіля можно власноруч ввести дані своєї автівки у програму та отримати можливість оплатити послуги онлайн.

«Окрім того, сама вартість розмитнення буде поступово зменшуватись, а бюджет не тільки нічого не втратить, а навпаки – виграє завдяки ліквідації корупційної годівниці на сотні мільйонів доларів!» — зазначили в Офісі простих рішень та результатів.

Онлайн-калькулятор розмитнення автомобілів доступний за цим посиланням — auto.simple.org.ua.

Онлайн-курс "Архітектура високих навантажень" від robot_dreams.
Досвід та інсайти від інженера, який 12 років створює програмне забезпечення для Google.
Програма курсу і реєстрація

Зазначимо, що Кабінет Міністрів України вже розповідав про те, що планує запустити спрощене розмитнення автомобілів через застосунок «Дія».

P.S. Діліться в коментарях своїми варіантами вартості розмитнення автомобілів. Наприклад, за десятирічний автомобіль з дволітровим бензиновим двигуном доведеться заплатити 1800 євро і т.п.

Джерело: Офіс простих рішень та результатів

Disqus Comments Loading...