Рубрики Новости

«Передаємо за квиточки!»: В громадському транспорті Києва назавжди припинили працювати кондуктори

Опубликовал
Сергій Кулеш

КП «Київпастранс» повідомило, що з сьогоднішнього дня у Києві назавжди припинили працювати кондуктори. Квитки на проїзд не можна буде придбати і у водіїв, тобто пасажирам залишається оплата е-квитком в салоні або завчасна оплата в кіосках та терміналах самообслуговування.

Повний перелік місць для оплати проїзду виглядає наступним чином:

  • T-кіоски;
  • термінали самообслуговування е-квитка;
  • термінали Easy Pay;
  • станції Київського метрополітену;
  • додаток «Київ Цифровий»;
  • особистий кабінет Киянина (для власників Картки киянина).

Всього в громадському транспорті Києва працювало близько 1000 кондукторів. В результаті реформи частина з них буде звільнена, а частина переведена на посади контролерів, які перевіряють оплату проїзду в транспорті.

Кількість кондукторів в транспорті Києва в останні роки поступово знижувався з 1257 кондукторів у 2017 році до 1088 кондукторів в 2019 році. Звільнити всіх кондукторів в Києві обіцяли ще з 1 листопада 2019 року у зв’язку з впровадженням електронного квитка в місті.

Курс English For IT: Communication від Enlgish4IT.
Почни легко працювати та спілкуватися з мультикультурними командами та міжнародними клієнтами. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Інформація про курс

Зазначимо, що нещодавно КМДА знову перенесла термін запровадження е-квитка в маршрутках Києва — з 1 липня 2021 на 1 січня 2023 року.

Джерело: Liga.net

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Сергій Кулеш