Рубрики Новости

Перший тизер-трейлер та кадри «‎Глибокі води» — еротичного трилера з Беном Аффлеком та Аною де Армас

Опубликовал
Володимир Скрипін

В мережі з’явився перший тизер-трейлер еротичного трилера «‎Глибокі води» з рейтингом «R», головні ролі в якому виконали Бен Аффлек та Ана де Армас.

Ролик демонструє дуже коротку і пікантну сцену за участю головних героїв.

Трейлер в українському дубляжі

«Глибокі води» — екранізація однойменної книги письменниці Патриції Гайсміт, що подарувала світові «Талановитого містера Ріплі». Роман вийшов у 1957 році й розповідає про подружжя, яке живе у шлюбі, але без кохання. Відповідно до синопсиса, дружині дозволяється заводити собі коханців за умови, що вона не покине сім’ю, проте все стає значно складніше, коли одного з її коханців знаходять мертвим.

Онлайн-курс "Корпоративна культура" від Laba.
Як з нуля побудувати стабільну корпоративну культуру, систему внутрішньої комунікації та бренд роботодавця, з якими ви підвищите продуктивність команди, — пояснить HR-директор Work.ua.
Детальніше про курс

Адаптував роман для великого екрана творець «‎Ейфорії» Сем Левінсон та сценарист Зак Хелм. Режисер трилера — відомий голлівудський постановник Едріан Лайн («Невірна», «9 ½ тижнів», «Фатальний потяг» та «Непристойна пропозиція».

Окрім Аффлека та де Армас у стрічці зіграли Фін Віттрок («Гра на пониження» і «Ла-Ла Ленд») Джейкоб Елорді («Ейфорія» та «Будка поцілунків»), Трейсі Леттс («Аутсайдери», «Маленькі жінки», «Секретне досьє»), Крістен Конноллі  («Картковий будинок» та «Хижі в лісі»), а також Ліл Рей Ховері («Персонаж», «Пастка»).

«Глибокі води» можна буде подивитися в українських кінотеатрах вже з 18 березня.

Кадри

DF-02546.RAF
DF-03452.RAF
DF-05499.RAF
DF-06090.RAF
DF-13160.RAF
Disqus Comments Loading...