Рубрики Новости

Повноцінний трейлер Lightyear / «Базз Рятівник» — спінофа «Історії іграшок» від Pixar та Disney

Опубликовал
Володимир Скрипін

Слідом за коротким тизером Pixar та Disney презентували повноцінний трейлер майбутнього анімаційного фільму Lightyear / «Базз Рятівник» — спінофа «Історії іграшок», який розповість історію про вигаданого космонавта, що став прообразом для іграшкового Базза Рятівника.

Голос персонажу подарував Кріс Еванс, відомий за картинами «Капітан Америка», «Ножи наголо», хоча іграшкового Buzz Lightyear у всіх чотирьох частинах серії Toy Story / «Історія іграшок» озвучував Тім Аллен. Продюсером проєкту виступила Галін Сусман, а режисером — Ангус Маклейн, який працює в Pixar з 1997 року (першим його проєктом для студії стала легендарна Geri’s Game).

В український прокат Lightyear / «Базз Рятівник» вийде 16 червня 2022 року. Схоже, Lightyear / «Базз Рятівник» вийде тільки у кінотеатрах і не отримає реліз в стримінговому сервісі Disney+. Водночас розклад Pixar на 2022 рік включає мультфільм Turning Red / «Я червонію», який зразу з’явиться у бібліотеці Disney+ (в Україні сервіс все ще недоступний).

Трейлер Lightyear / «Базз Рятівник» (український дубляж)

Онлайн-курс "Computer Vision" від robot_dreams.
Застосовуйте Machine Learning / Deep Learning та вчіть нейронні мережі розпізнавати об’єкти на відео. Отримайте необхідні компетенції Computer Vision Engineer.
Дізнатись більше про курс

Кадри

 

Disqus Comments Loading...