Рубрики Новости

«ПриватБанк» почав виплачувати «ковідну» тисячу — банк випустив вже понад 3 млн карток «єПідтримка»

Опубликовал
Володимир Скрипін

24 грудня «ПриватБанк» повідомив про початок виплат грошової допомоги по державній програмі «єПідтримка»«єПідтримка — президентська ініціатива з підтримки бізнесу, за якою українці із сертифікатом про повну вакцинацію можуть отримати по 1 000 грн від держави. Перший этап стартував у «Дії» 19 грудня..

Оновлено [16:34]: «Ощадбанк» та «Укргазбанк» також почали нараховувати виплати по програмі «єПідтримка». Актуальна статистика на 24.12.2021:

  • 5 мільйонів українців взяли участь в проєкті
  • 6 млн уже відкрили спеціальну картку
  • 270 мільйонів гривень успішно витратили

Наразі картку «єПідтримка» можна відкрити у шести українських банках — «ПриватБанк», «Ощадбанк», monobank, «А-банк», «Альфа-Банк» та «Укргазбанк». Найближчим часом до «єПідтримки» приєднаються ще 13 нових банків, які зараз знаходяться у процесі інтеграції послуги. На минулому тижні виплачувати «ковідну» тисячу по програмі «єПідтримка» почали monobank, «А-банк» та «Альфа-Банк». Зараз до них доєднався «ПриватБанк» — з 24 грудня банк почав виплати своїм клієнтам, які оформили у «Приват24» спеціальну цифрову картку та подали заявку у застосунку «Дія».

Станом на 24 грудня «ПриватБанк» випустив вже понад 3 мільйони карток «єПідтримка».

Курс Python від Mate academy.
Python дозволяє тобі не тільки розробляти сайти та займатись аналітикою даних, а ще й будувати алгоритми, тестувати програми та навіть створювати штучні інтелекти. Стань різноплановим фахівцем!
Реєстрація на курс

У «ПриватБанку» також анонсували спеціальні додаткові пропозиції щодо вигідного використання коштів рівно на тисячу гривень від партнерів — поки без подробиць.

Проєкт «єПідтримка» запустили 19 грудня — на першому етапі подати заявку на отримання грошової допомоги 1 000 грн за вакцинацію можна лише в державному застосунку «Дія». Щоб отримати виплату у 2021 році, необхідно подати заявку в період з 19 до 29 грудня включно. Станом на 22 грудня вже 2,3 млн українців отримали кошти по програмі «єПідтримка», а понад 206 млн грн на той момент було витрачено.

  • Бюджет програми «єПідтримка» у 2021 році становить 8 млрд грн. Надалі планується розширення програми, виділення додаткових коштів та альтернативні механізми отримання виплат — не тільки в застосунку «Дія».
  • Люди віком від 60 років зможуть використати 1000 грн за вакцинацію на соціальні потреби, зокрема на купівлю ліків.
Disqus Comments Loading...