Рубрики Новости

ПриватБанк призупинить роботу всіх сервісів у ніч на 7 листопада — для оновлення процесингу перед Чорною п’ятницею

Опубликовал
Володимир Скрипін

ПриватБанк повідомив про технологічні роботи з оновлення процесингу, які пройдуть в ніч на неділю 7 листопада 2021 року — з 01:00 і до 04:30 годин ранку.

На час проведення робіт банк призупинить проведення транзакцій по картках, роботу Приват24 для фізичних осіб і Приват24 для бізнесу. Під час технологічної паузи також пройдуть і регламентні роботи в мережі банкоматів, терміналів самообслуговування і POS-термінальної мережі банку. Інакше кажучи, не працюватиме жоден з сервісів банку.

У банку пояснили, що готуються до Чорної п’ятниці (традиційний різдвяний сезон розпродажів).

«‎Ми усвідомлюємо, що це високий сезон купівельної активності, який починається з Чорної пʼятниці та завершується різдвяними розпродажами по всьому світу, і ми турбуємося, аби шопінг наших клієнтів комфортним та приносив задоволення».

ПриватБанк

Онлайн курс з промт інжинірингу та ефективної роботи з ШІ від Powercode academy.
Курс-інтенсив для отримання навичок роботи з ChatGPT та іншими інструментами ШІ для професійних та особистих задач, котрі допоможуть як новачку, так і професіоналу.
Записатися на курс

За даними ПриватБанку, щороку обсяги операцій клієнтів з картками клієнтів зростають на 20%. На сьогодні процесинговий центр банку обробляє понад 70 000 карткових платежів щохвилини.

Залишається пригадати, як у вересні співзасновник monobank іронізував з ПриватБанку за призупинення роботи на всю ніч з п’ятниці на суботу.

Disqus Comments Loading...