Рубрики Новости

Розробники гусеничного гібридного броньовика Storm також мають в портфоліо цікаві колесні моделі Phantom та Buggy Hunter

Опубликовал
Сергій Кулеш

Після інтересу до публікації новини про плаваючий гусеничний гібридний броньовик «Шторм» / Storm від українських розробників, ми вирішили розповісти про ще дві моделі від тієї ж команди. Як ви пам’ятаєте, українські інженери переїхали в ОАЕ, де заснували компанію Highland Systems. Всього за п’ять місяців вони зібрали перший дослідний зразок моделі Storm для участі у виставці IDEX-2021. Але крім Storm на сайті компанії знайшлися ще дві моделі — Phantom MPV та Buggy Hunter MK-200.

Перша модель Phantom MPV — це високомобільний броньований автомобіль класу B6, який здатний працювати в найсуворіших місцевостях, пропонуючи виняткову прохідність по бездоріжжю. Вона також забезпечує захист від уражень балістичної, вибухонебезпечної та мінної дії. Модель Phantom MPV може бути сконфігурована для різноманітних військових та державних спецоперацій.

Phantom MPV

Онлайн-курс "Продуктова аналітика" від Laba.
Станьте універсальним аналітиком, опанувавши 20+ інструментів для роботи з будь-яким продуктом.
Дізнатись більше про курс

У свою чергу Buggy Hunter MK-200 — це багатоцільовий тактичний транспортний засіб, призначений для перевезення військ у небезпечні пункти призначення. Ця модель також пропонує захист від уражень та більш високу мобільність за рахунок більш компактних габаритів.

Buggy Hunter MK-20

Всі три моделі працюють на електродвигунах, але використовують дизельний генератор для підзарядження акумуляторів, що забезпечує вищий запас ходу.

На відміну від реального броньовика Storm, моделі існують лише в якості креслень та макетів, але при зацікавленості потенційних замовників їх без проблем зможуть відтворити у металі.

Джерело: Highland Systems

Disqus Comments Loading...