Рубрики Новости

Трейлер «Я, “Побєда” і Берлін» — роуд-муві за однойменною повістю Кузьми Скрябіна

Опубликовал
Володимир Скрипін

Кінокомпанія Star Media презентувала новий трейлер фільму «‎‎Я, “Побєда” і Берлін» за однойменною повістю легендарного Кузьми Скрябіна. Відео ближче знайомить з головними героями та передає атмосферу картини — занурює в 90-ті, відтворені в жанрі пригодницького комедійного роуд-муві.

За сюжетом звичайний хлопець, музикант-початківець Кузьма, за три дні до запланованого концерту вирушає зі своїм другом Бардом до Берліна на старій «Побєді», щоб обміняти раритетну автівку на омріяний шестисотий «Мерседес» у відомого колекціонера. Кузьма обіцяє своїй коханій дівчині Барбарі повернутися додому на крутій тачці, а хлопцям з гурту — обов’язково встигнути на виступ, але вже з перших хвилин подорожі стає зрозуміло – усе пішло шкереберть.

Це історія про становлення відомого українського музиканта, який трагічно пішов з життя у 2015 році пошуки себе, дружбу та шлях до мрії, сповнений карколомними пригодами. В трейлері проглядаються трендові атрибути відривних 90-х — суцільний денім, різнокольорові бомбери, картаті сорочки, довгі плащі, стильові окуляри та червоні колготки. І звичайно ж, культова музика. 

Трейлер «Я, “Побєда” і Берлін»

Психологічний профорієнтаційний тест для IT-фахівців від Ithillel.
Пройдіть психологічний профорієнтаційний тест для IT-фахівців щоб дізнатися ваші сильні сторони, вподобання і інтереси і з'ясувати, яка IT-спеціальність вам підходить.
Пройти тест

Прототипом Кузьми став актор Івано-Франківського академічного обласного музично-драматичного театру ім. І. Франка Іван Бліндар. Його кохану Барбару втілила на екрані акторка та співачка Марія Стопник, друга Барда колоритний актор Володимир Гева.

У фільмі пролунають кавери легендарних пісень Скрябіна, які виконали топові українські артисти. Вже презентовано шість саундтреків: MONATIK — «Старі фотографії», гурт БЕZ ОБМЕЖЕНЬ — «Мовчати», Alina Pash — «Чекаю ночі», DZIDZIO — «То моє море», гурт АНТИТІЛА — «Чорнобиль форева», ADAM — «Говорили і курили». Попереду ще 10 синглів, які згодом об’єднаються в окремий музичний альбом.

Постер «Я, Побєда і Берлін».

Кінострічка була створена у кооперації Star Media, Міністерства культури та інформаційної політики, Державного агентства України з питань кіно та Golden Tile. Просуванням та кінотеатарльною дистриб’юцією стрічки займаються компанії FILM.UA Distribution та “Кіноманія”.

Прем’єра фільму відбудеться 24 березня в усіх кінотеатрах України.

Кадри

Disqus Comments Loading...