Новости Новости 09.02.2022 в 13:16 comment views icon

У mono invest (сервіс monobank для торгівлі акціями) вже 20 тис. клієнтів і до середини березня очікується понад 100 тис.‎

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заместитель главного редактора, руководитель отдела новостей

mono invest — новий сервіс monobank для торгівлі цінними паперами — здолав позначку у 20 тис. клієнтів за менше ніж місяць. Про досягнення нового продукту, котрий досі в беті, повідомив співзасновник monobank Олег Гороховський та назвав результат «приголомшливим».

Співзасновник monobank прогнозує, що до середини березня, коли mono invest вийде з бети, кількість клієнтів зросте уп’ятеро і перевищить 100 тис. Гороховський наголосив, що 100 тис. в mono invest — це більше, ніж його компанія розрахувала отримати за перший рік. Інакше кажучи, в monobank більш ніж задоволені запуском mono invest.

Нагадаємо, бета-тест mono invest стартував 24 січня. Окремий застосунок monobank для операцій з торгівлі цінними паперами доступний на Android та iOS. На етапі бета-тесту monobank надає доступ до свого нового сервісу лише тим, хто раніше залишив заявку (на цю мить їх продовжують приймати на сайті) — розгортання послуги відбувається поступово, а запрошення розсилають порційно електронною поштою строго по черзі. Раніше повідомлялося про 240 тис. заявок на тестування, які monobank розраховує опрацювати за лютий. Офіційний запуск mono invest заплановано на середину березня.

Востаннє Олег Гороховський ділився цифрами щодо mono invest 4 лютого — на наступний день після обвалу акцій Meta (материнська компанія Facebook), яке стало найбільшим одноденним крахом за всю історію фондового ринку США. Тоді P&L P&L (Profit and loss statement), або PNL — звіт, що показує прибуток і збитки інвесторів на їхньому портфелі розміром близько $2,4 млн змінився з прибутку $70 231 на збиток $8 907.


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: