Рубрики Новости

УФС профінансував п’ять українських стартапів на $125 тис., це Noty.ai, WheelKeep, Olenka.ai, AdMarket та Connect 21

Опубликовал
Сергій Кулеш

Український фонд стартапів (УФС) провів черговий Pitch Day, на якому свої ідеї презентували 11 команд. На засіданні наглядової ради УФС було прийнято рішення профінансувати п’ять з них на загальну суму у розмірі $125 тис. А тепер докладніше про переможців:

  • Noty.ai. Платформа, яка перетворює відеодзвінки у дії. Вона транскрибує зустрічі та підсумовує їх, щоб користувачі могли залишатися повністю залученими під час зустрічі й мати готові підсумки та протоколи подальших дій одразу після зустрічі. Noty — це зберігач даних зустрічей, тому можна легко отримати будь-яку інформацію за лічені секунди, просто задавши запитання (Львів).

Використовується для внутрішніх зустрічей віддалених команд, у продажах, customer discovery тощо. Програма працює за допомогою штучного інтелекту: технології speech-to-text та NLP, підтримуємо англійську, іспанську, португальську, німецьку, французьку мови» — зазначили розробники.

  • WheelKeep. Невидимий бортовий комп’ютер, що допоможе велоентузіастам вберегти свої велосипеди від безповоротних крадіжок та отримати свободу в щоденному катанні. Складається з розумного пристрою та мобільного застосунку (Дніпро).

Продукт складається з апаратного модуля і мобільного застосунку. Модуль монтується в рульову колонку велосипеда (повністю невидимий ззовні),  а застосунок відображає необхідну інформацію та забезпечує зручне керування системою.

Курс Project Manager від Powercode academy.
Онлайн-курс Project Manager. З нуля за 3,5 місяці до нової позиції Без знання коду, англійської та стресу.
Зарееструватися

Якщо хтось чіпатиме велосипед без відома власника, той отримає push-сповіщення на смартфон. У випадку крадіжки, передбачена спрощена система повернення велосипеда завдяки інтеграції з поліцією. Окрім цього, система має функції велокомп’ютера та зручну синхронізацію зі Strava.

  • Olenka.ai. Голосовий бот для продажів з елементами штучного інтелекту. Телефонує клієнтам, аналізує їх слова і відповідає за заданим сценарієм (Київ).

Голосові боти використовується для лідогенерації, продажів, повернення клієнтів, збору зворотного зв’язку та проведення NPS-опитувань. Вони працюють як на вхідну, так і на вихідну лінію, допомагають швидко опрацьовувати великі клієнтські бази, а також економити маркетинговий бюджет та бюджет на оплату праці.

  • AdMarket. Маркетплейс в сфері офлайн реклами, який допомагає бізнесу з управлінням рекламними кампаніями вносячи технологічні інновації в процеси пошуку, планування та її покупки (Київ, Одеса).

AdMarket вирішує проблеми ринку традиційної реклами. Він надає онлайн доступ до багатьох каналів комунікації та містить інформацію про наявність та характеристики різних площин.

Можна створити й оплатити рекламну кампанію за лічені хвилини. Можна також візуалізувати рекламні кампанії на карті, й отримати репорти зі всіма ключовими показниками вибраних площин.

  • Connect 21. Платформа психологів та психіатрів, які будуть з вами на зв’язку 24/7. Тут ви можете знайти потрібного фахівця з профільною вищою освітою чи підібрати терапевтичну групу. Колегам, для підвищення рівня кваліфікації, пропонуємо покупку спеціальних курсів (Київ).

Платформа має консиліум спеціалістів, наприклад  психолог+психіатр+ невролог в одному місці. Є можливість 20-ти хвилинної безкоштовної зустрічі-знайомства, щоб обрати свого спеціаліста. Для психологів — це зручна та гнучка технічна кладова. Можливість мати все в одному місці: від запису клієнта і консультацій домашнього завдання.

Зазначимо, що Український фонд стартапів є державним фондом, започаткованим за ініціативою Кабінету Міністрів України. Місія фонду – сприяти створенню та розвитку технологічних стартапів на ранніх стадіях, з метою підвищення їх глобальної конкурентоспроможності. Процес відбору стартапів для надання грантів відбувається на конкурсній основі: компанії оцінюються та обираються радою незалежних інвестиційних експертів.

Джерело: УФС

Disqus Comments Loading...