Рубрики Новости

В Топ-100 аутсорсерів світу потрапило 11 IT-компаній з України (це вдвічі менше, ніж рік тому)

Опубликовал
Сергій Кулеш

Міжнародна профільна асоціація IAOP випустила щорічний рейтинг кращих аутсорсерів світу «The 2021 Global Outsourcing 100». До нього увійшли відразу 11 українських IT-компаній, а також міжнародних аутсорсерів з великими офісами розробки в Україні.

Асоціація щорічно обирає кращі компанії за чотирма критеріями: відгуки клієнтів, отримані компанією сертифікації та нагороди, інноваційність рішень, проекти корпоративної соціальної відповідальності.

Цього року у рейтинг «The 2021 Global Outsourcing 100» потрапили наступні українські компанії розробки ПО:

  1. Ciklum
  2. Eleks
  3. Infopulse
  4. Innovecs
  5. Intellias
  6. Intetics
  7. Miratech
  8. N-iX
  9. NIX
  10. Program-Ace
  11. Sigma Software

Офіси в Україні також є у компаній Artezio і IBA Group.

Курс Full-stack розробки від Mate academy.
Станьте Full-stack розробником з нуля. Mate academy дає комплексні знання і навички для розробки повноцінних веб-рішень — від візуальної частини до серверної логіки. Ви освоїте технології, щоб створити власний проєкт від а до я — без допомоги інших.
Ознайомитися з курсом

У «The 2020 Global Outsourcing 100» входять не тільки постачальники послуг в області розробки, а й компанії, що надають аудиторські та консультаційні послуги. У 2021 році в рейтинг увійшли три компанії-адвайзера з офісом в Україні:

  1. Deloitte
  2. EY
  3. KPMG

Нагадаємо, що в минулому році до світового рейтингу топ-100 кращих аутсорсерів The Global Outsourcing 100 потрапили одразу 20 компаній, так чи інакше пов’язаних з Україною. При цьому 7 з 20 компаній мають офіси в Україні, а решта 13 компаній є українськими.

Джерело: AIN.UA, IAOP

Disqus Comments Loading...