Рубрики Новости

В Україні почалися продажі 27-дюймового ігрового монітора Huawei MateView GT із частотою оновлення екрана 165 Гц

Опубликовал
Володимир Скрипін

Київський офіс Huawei повідомив про початок офіційних продажів в Україні 27-дюймового монітора Huawei MateView GT, який вирізняється частотою оновлення екрана у 165 Гц та його кривизною у 1500R.

Не секрет, що американські санкції добряче підкосили бізнес китайського гіганта Huawei і компанія, яка нещодавно займала лідерські позиції на ринку смартфонів, наразі немає можливості розвивати напрямок мобільних телефонів, тож вимушена шукати нові можливості. Минулого року Huawei вийшла на ринок моніторів з флагманською ігровою моделлю MateView GT з діагоналлю екрана 34 дюйми. І ось зараз до 34-дюймового MateView GT, який, до речі, також офіційно постачається в Україну приєдналась компактніша 27-дюймова модель. Промоціна новинки — 10 999 грн, а перелік наявних пропозицій в різних українських інтернет-магазинах — можна знайти за цим посиланням.

Технічні характеристики Huawei MateView GT 27”

Ключова відмінність між 34-дюймовим та 27-дюймовим MateView GT полягає у меншому екрані — тут використовується увігнута (радіус 1500R) ультраширокоформатна 27-дюймова матриця VA  з роздільною здатністю 2560×1440 пікселів (16:9). В іншому компактніша модель нічим не поступається більшій: частота оновлення — ті ж самі 165 Гц. Також виробник заявляє пікову яскравість 350 ніт, контрастність 4000:1, підтримку HDR 10 та заводське калібрування (ΔE<2).

Серед особливостей моделі — сертифікація захисту від блакитного світла TÜV Rheinland Low Blue Light, технологія DC Dimming для усунення мерехтіння та функція Dark Field Control. Остання допомагає користувачам виявляти прихованих ворогів під час гри, регулюючи контрастність екрана. Зокрема, монітор розроблений спеціально для шутерів від першої особи (FPS), тож підтримує функцію прицільної сітки, яка допомагає користувачам швидко цілитися та влучати у ворога.

Англійська для початківців від Englishdom.
Для тих, хто тільки починає вивчати англійську і хоче вміти використовувати базову лексику і граматику.
Реєстрація на курс

Набір портів Huawei MateView GT 27” включає HDMI 2.0, DisplayPort 1.2 та USB Type-C.

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Володимир Скрипін