Рубрики Новости

В Україні почалися продажі 55-дюймового 4K QLED телевізора Xiaomi TV Q1E — за ціною 24 999 гривень

Опубликовал
Володимир Скрипін

Київський офіс Xiaomi повідомив про старт офіційних продажів в Україні чергової новинки —  телевізора Xiaomi TV Q1E.

Xiaomi TV Q1E анонсували у вересні разом зі смартфонами флагманської лінійки 11T та моделлю 11 Lite 5G NE, і ось зараз телевізор дістався до України. Українським споживачам пропонується 55-дюймова модель за рекомендованою роздрібною ціною 24 999 гривень — за цим посиланням можна ознайомитись з наявними пропозиціями в різних українських інтернет-магазинах.

Від сьогодні його можна придбати в авторизованих магазинах Xiaomi Store та магазинах офіційних партнерів. Для перших покупців передбачено бонус — кешбек 2500 гривень. Спецпропозиція діятиме з 26 січня до 6 лютого.

Телевізор Xiaomi TV Q1E вирізняється матрицею QLED з роздільною здатністю 4K (3840×2160 пікселів) та частотою оновлення зображення 60 Гц. Він охоплює 97% колірного діапазону DCI-P3 і 103% колірного діапазону NTSC, а також підтримує технології Dolby Vision і HDR10+.

Курс English For IT: Communication від Enlgish4IT.
Почни легко працювати та спілкуватися з мультикультурними командами та міжнародними клієнтами. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Інформація про курс

Апаратний базис — SoC MediaTek MT9611, 2 ГБ ОЗУ та 32 ГБ вбудованої флешпам’яті. Серед іншого можна відзначити стереодинаміки загальною потужністю 30 Вт з підтримкою Dolby Audio та DTS-HD, Wi-Fi (2,4 та 5 ГГц), Bluetooth 5.0, три відеовходи HDMI, два USB 2.0 та Ethernet.

Телевізор працює на базі платформи Android TV 10, що відкриває доступ до безлічі фільмів, шоу та програм в офіційному магазині Play Store. Також підтримується Chromecast і голосовий помічник Google Асистент. На пульті дистанційного керування є кнопки швидкого доступу до онлайн-кінотеатрів Netflix та Amazon Prime Video.

Disqus Comments Loading...