Рубрики Новости

В Україні почалися продажі механічної клавіатури MSI Vigor GK50 Low Profile TKL

Опубликовал
Володимир Скрипін

MSI повідомила про початок офіційних продажів в Україні нової механічної клавіатури — Vigor GK50 Low Profile TKL.

Ця низькопрофільная клавіатура на відміну від старшої сестри Vigor GK 50 Low profile (ось наш огляд) позбавлена цифрового блоку клавіш, проте комплектується знімним кабелем Type-C. Новинка може сподобатися тим, хто придивляється собі портативну і компактнішу модель, щоб вивільнити більше простору для миші на ігровому столі.

Як і старша модель, TKL-версія обладнана перемикачами Kailh Low Profile (Choc PG1350 White). Ось їх ключові характеристики: зусилля — 40 до 60 грамів, нелінійний хід спрацьовування — 1-2 мм, загальний хід — 2,5-3 мм, ресурс — 50 мільйонів натискань. Також можна згадати про незалежне RGB-підсвічування кожної клавіші та підтримку Anti-ghosting з Full N-Key Rollover для коректного розпізнавання будь-якої кількості клавіш, натиснутих одночасно.

Розміри клавіатури MSI Vigor GK50 Low Profile TKL — 54 х 140 х 33 мм. Маса — 560 грамів.

Курс Power Skills For Tech від Enlgish4IT.
Зменшіть кількість непорозумінь на робочому місці та станьте більш ефективним у спілкуванні в мультикультурній команді. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Реєстрація на курс

До комплекту входить чохол у вигляді мішка із затяжками, дротяний ключ для демонтажу ковпачків клавіш, знімний кабель USB type C на USB type A та два опуклі додаткові ковпачки для кнопок Alt та Ctrl.

Рекомендована ціна MSI Vigor GK50 Low Profile TKL на українському ринку складає 2 299 гривень.

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Володимир Скрипін