В Україні почалися продажі POCO M4 Pro 5G — за ціною від 6 699 грн

Опубликовал
Володимир Скрипін

Київський офіс Xiaomi повідомив про початок офіційних продажів POCO M4 Pro 5G — нового середньобюджетного смартфона суббренда POCO.

Відсьогодні новинку можна придбати в авторизованих магазинах Xiaomi Store та магазинах офіційних партнерів. В Україні POCO M4 Pro 5G пропонується у трьох кольорах — POCO Yellow, Power Black та Cool Blue. На вибір доступно два варіанти конфігурації пам’яті — 4 ГБ+64 ГБ та 6 ГБ+128 ГБ за ціною 6 699 грн та 7 399 грн відповідно.

POCO M4 Pro 5G — оновлення травневої моделі M3 Pro 5G та за сумісництвом перейменований Redmi Note 11, який вийшов у Китаї минулого місяця. Продажі стартували в Європі майже місяць тому, а зараз ця модель дісталася до України й, на жаль, акційних промо-цін для українського ринку немає. І це робить POCO M4 Pro 5G далеко не самим привабливим варіантом, особливо на тлі чуток щодо наближення виходу Poco X4 NFC.

POCO M4 Pro 5G працює на 6-нм Dimensity 810, оснащується 6,6-дюймовим LCD екраном з частотою оновлення 90 Гц і підтримкою DCI-P3, а також камерою на 50 Мп та підтримує швидке заряджання  потужністю 33 Вт. Детальніше про характеристики та особливості POCO M4 Pro 5G можна дізнатися із нашого анонсу.

Онлайн-курс "Лідогенерація у B2B" від Laba.
Де шукати нових клієнтів, щоб збільшити дохід компанії та які інструменти лідогенерації застосовувати? Розбираємо покроково та комплексно.
Дізнатись більше про курс
Disqus Comments Loading...