В Україні стартували передзамовлення смартфона Huawei nova 9 за ціною 16999 грн

Опубликовал
Сергій Кулеш

Компанія Huawei анонсувала старт продажів в Україні смартфона Huawei nova 9 за рекомендованою ціною 16999 грн. В Україні новинка буде доступна у двох кольорах корпусу (перламутровому синьому та класичному чорному) та з подарунком у вигляді навушників Huawei FreeBuds 4.

Смартфон Huawei nova 9 має тонкий корпус у 7,77 мм та важить усього 175 г. Він оснащений 6,57-дюймовим вигнутим OLED-дисплеєм (2340х1080) із частотою оновлення 120 Гц для комфортного перегляду контенту та динамічного геймплея. Окрім того, він автоматично перемикається на 60 Гц при відтворенні контенту з нижчою частотою кадрів, що дозволяє заощаджувати заряд батареї. Також дисплей із широкою кольоровою гамою P3 відтворює до 1,07 млрд кольорів для точної і природної передачі всіх відтінків.

До складу системи камер Huawei nova 9 входить 50 Мп основна камера Ultra Vision, 8 Мп ультраширококутна камера, макрокамера і камера глибини різкості. Крім того, смартфон підтримує ширококутний сенсор із системою колірних фільтрів RYYB і здатністю вловлювати на 40% більше світла. Також Huawei nova 9 оснащений: технологією XD Fusion Engine для покращення якості зображень, знятих за будь-яких умов освітлення; функцією інтелектуального розпізнавання знімків AI Snapshot recognition; режимами зйомки сповільненого відео і покадрової зйомки тощо.

Серед функцій для відеоблогінгу в Huawei nova 9 представлені фронтальна камера на 32 Мп з підтримкою зйомки у форматі 4K для селфі-відео, функція безперервного запису з ефектом розділеного екрана для зйомки одразу з двох ракурсів. Функції Video Search та One-Click Video Creation дозволяють швидко знаходити необхідне відео і створювати ролики в один клік відповідно.

Онлайн-курс "Маркетолог" від Laba.
Пройдіть повний шлях розробки маркетингових стратегій на практиці та з фідбеком від CEO бренд-маркетингової агенції.
Програма курсу і реєстрація

Смартфон оснащений процесором Qualcomm Snapdragon 778G 4G із системою охолодження VC Liquid Cooling і технологією на основі штучного інтелекту, яка визначає пріоритети у роботі пристрою та оптимізує його продуктивність. Пристрій отримав 8 ГБ RAM та 128 ГБ ROM, а також акумулятор на 4300 мАгод. Завдяки технології надшвидкої зарядки Huawei SuperCharge на 66 Вт він повністю заряджається за 38 хвилин або ж на 60% — усього за 18 хвилин. Працює Huawei nova 9 на операційній системі EMUI 12.


З 11 до 20 листопада 2021 року включно українці можуть зробити попереднє замовлення нового смартфона Huawei nova 9 та отримати у подарунок навушники Huawei FreeBuds 4. Навушники вагою всього 4,1 г підтримують HD-звук і смарт-приглушення шуму у різних сценаріях використання.

Джерело: Huawei

Disqus Comments Loading...