Рубрики Новости

В Україні стартували продажі роутера Huawei Wi-Fi AX2 з Wi-Fi 6 та HarmonyOS Mesh+ — 1 399 грн

Опубликовал
Володимир Скрипін

Huawei повідомила про старт продажів на українському ринку нового бездротового роутера Wi-Fi AX2, який вже доступний — по рекомендованій ціні в 1 399 грн.

Новий маршрутизатор з чотирма зовнішніми антенами підтримує стандарт бездротового зв’язку Wi-Fi 6 і здатний автоматично перемикатися між частотами 5 ГГц і 2,4 ГГц, які забезпечують швидкості до 1201 Мбіт/с і 300 Мбіт/с відповідно. Також є три гігабітних LAN-порти для провідного підключення техніки.

Серед інших особливостей Huawei Wi-Fi AX2  можна відзначити підтримку технології HarmonyOS Mesh+ для об’єднання декількох WiFi AX2 для покриття більшої площі. Фірмова технологія забезпечує безшовний роумінг зі зменшеною затримкою перемикання між точками доступу — усього 50 мс у порівнянні зі 100 мс для аналогічних пристроїв.

Онлайн-курс Pyton від Powercode academy.
Опануйте PYTHON з нуля та майте проект у своєму портфоліо вже через 4 місяця.
Приєднатися

Також Huawei Wi-Fi AX2 підтримує функцію батьківського контролю — наприклад, можна обмежити час, який дитина проводить в інтернеті, а також заборонити перегляд певних вебсторінок. Заблокувати небажані сайти й обмежити доступ до обраних пристроїв можна через фірмовий застосунок Huawei AI Life з AppGallery. Також він дозволяє керувати типом підключення, змінювати налаштування Wi-Fi, а також створювати окрему мережу для гостей.

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Володимир Скрипін