Рубрики Новости

В Україні стартує відкритий міжнародний кіберспортивний турнір Red Bull M.E.O. з PUBG Mobile

Опубликовал
Сергій Кулеш

Незабаром стартує відкритий турнір з кіберспортивних мобільних ігор Red Bull Mobile Esports Open (Red Bull M.E.O.), в якому також зможуть прийняти позмагатись за перемогу гравці зі всієї України. Український турнір Red Bull M.E.O. проводиться разом з Федерацією Кіберспорту України (UESF).

Red Bull Mobile Esports Open (Red Bull M.E.O.) — це кіберспортивний турнір з мобільних ігор, в рамках якого борються гравці з понад 30 країн. Взяти участь у змаганні може будь-хто – як новачок, так і про-геймер, від гравців потрібна лише наявність мобільного телефону.

В Україні в рамках Red Bull M.E.O. буде проведено турнір з PUBG Mobile. У PUBG Mobile учасникам належить зібрати загін із чотирьох гравців, знайти найкраще озброєння на карті та пережити всіх опонентів у режимі королівської битви. Команди по чотири гравці (відомі як Quads) стрибають на парашуті на віддалений острів, щоб битися до перемоги в режимі «переможець забирає все». Гравці повинні знайти свою власну зброю, транспортні засоби та припаси, а також перемогти на візуально і тактично насиченому полі бою, що змушує гравців перебувати в зоні гри, яка постійно зменшується.

Турнір поділено на три етапи: національні кваліфікації, національний фінал та міжнародний фінал. В Україні пройде п’ять онлайн-кваліфікацій з 4 по 12 грудня. З кожної онлайн-кваліфікації до фіналу проходить по 4 команди. Національний фінал відбудеться 18 грудня.

Англійська для початківців від Englishdom.
Для тих, хто тільки починає вивчати англійську і хоче вміти використовувати базову лексику і граматику.
Реєстрація на курс

До призового фонду українського турніру увійдуть грошові призи, а також гарнітури HyperX Cloud Stinger Core, зарядні станції HyperX ChargePlay Base, брендовані куртки HyperX та HyperX Power Packs.

Кращі чотири команди Національного фіналу також отримають право представити Україну в Міжнародному Європейському Онлайн Фіналі Red Bull M.E.O., що відбудеться 20 грудня і призовий фонд якого складатиме 10.000 євро.

Зареєструватися та дізнатися більше про турнір Red Bull M.E.O. можна за посиланням www.redbull.ua/meo.

Джерело: Red Bull M.E.O.

Disqus Comments Loading...