Рубрики Новости

В Україні з’явився 49-дюймовий ігровий монітор Samsung Odyssey Neo G9 з підсвічуванням Mini-LED — 59 999 грн

Опубликовал
Володимир Скрипін

Український офіс Samsung анонсував початок офіційних продажів флагманського 49-дюймового  ігрового монітора Odyssey Neo G9.

Оновлену версію 49-дюймового ігрового вигнутого монітора Odyssey G9 вперше анонсували у липні, але тільки зараз він дістався українського ринку. Монітор Samsung Odyssey Neo G9 вже можна придбати у брендових магазинах Samsung Experience Store та магазинах офіційних партнерів за рекомендованою роздрібною ціною 59 999 грн.

Монітор Samsung Odyssey Neo G9 відрізняється підсвічуванням Mini LED, як у найновіших телевізорів Samsung (серія Neo QLED). Нова модель підтримує технологію HDR 10 Plus і має 2048 зон локального затемнення (у попередній моделі Odyssey G9 було всього 10 блоків), а пікова яскравість досягає 2000 нітів.

Основні технічні характеристики Samsung Odyssey Neo G9

Основи Python для школярів від Ithillel.
Відкрийте для вашої дитини захопливий світ програмування з нашим онлайн-курсом "Програмування Python для школярів". Ми вивчимо основи програмування на прикладі мови Python, надаючи зрозумілі пояснення та цікаві практичні завдання.
Зареєструватися

Нова модель зберегла таку саму частоту оновлення (240 Гц) і час відгуку 1 мс (G2G). В наявності також підтримка адаптивної кадрової синхронізації NVIDIA G-Sync та AMD FreeSync Premium Pro. Крім того, нова модель отримала HDMI 2.1 з Variable Refresh Rate (VRR).

Samsung Odyssey Neo G9 виконаний у глянцевому корпусі білого кольору з темними рамками та оснащений регульованою підставкою. На задній панелі монітора розміщується  RGB-підсвічування Core Lighting із функцією CoreSync.

Disqus Comments Loading...