Рубрики Новости

В Україні з’явився перший ноутбук ASUS з Windows 11 — трансформер Zenbook Flip 13 OLED

Опубликовал
Володимир Скрипін

ASUS повідомила про доступність в Україні оновленого мобільного ПК Zenbook Flip 13 OLED (UX363EA), однією з особливостей якого є попередньо встановлена ОС Windows 11. Власне, це перший ноутбук ASUS, який постачається з «одинадцяткою» із коробки.

Zenbook Flip 13 OLED — це портативний 13,3-дюймовий ноутбук-трансформер на платформі Intel Tiger Lake U з якісним OLED-екраном та непоганим набором портів. У максимальній комплектації — процесор Intel Core i7 11-го покоління з вбудованою графікою Intel Iris® Plus, твердотілий накопичувач обсягом 1 ТБ з інтерфейсом PCIe 3.0 та 16 ГБ оперативної пам’яті.

Серед особливостей Zenbook Flip 13 OLED:

  • сенсорний OLED-дисплей Full HD з колірним охопленням 100% DCI-P3 та підтримкою активного стилуса;
  • ультратонкий (13,9 мм) і легкий (1,3 кг) корпус із повним набором портів,  включно з повнорозмірними USB Type-A, HDMI та USB-C з інтерфейсом Thunderbolt 4 (х2);
  • кронштейн ErgoLift, що дозволяє розкривати екран на кут до 360° та фіксувати його в будь-якому положенні
  • до 16 годин автономної роботи від одного заряду акумулятора та підтримка заряджання від звичайних зарядних пристроїв із роз’ємом USB-C

З повними характеристиками можна ознайомитись нижче.

Курс-професія "Junior Data Analyst" від robot_dreams.
Комплексний курc для всіх, хто хоче опанувати нову професію з нуля.На прикладі реальних датасетів ви розберете кожен етап аналізу даних.
Програма курсу і реєстрація

Ціни та доступність

Ноутбук Zenbook Flip 13 OLED вже доступний в Україні за ціною від 49 499 грн. Це рекомендована ціна за конфігурацію з CPU Intel Core i7-1165G7, ОЗП 16 ГБ, SSD 1 ТБ, ОС Windows 11 Pro.

Disqus Comments Loading...