Рубрики Новости

Valve скорочує обов’язковий період очікування між знижками в Steam — з шести до чотирьох тижнів

Опубликовал
Володимир Скрипін

Valve анонсувала зміни до політики знижок Steam — нова політика щодо часових рамок знижок почне діяти 28 березня і передбачає скорочення обов’язкового періоду очікування між знижками в Steam з шести до чотирьох тижнів (28 днів, якщо точніше).

Це означає, що від закінчення дії однієї знижки до початку дії наступної тепер має пройти лише 28 днів. Надалі всі знижки можна буде встановлювати з урахуванням цього 28-денного періоду очікування. Єдиний виняток — чотири великі сезонні розпродажі: Місячного Нового року, літній, осінній та зимовий. З оновленою документацією щодо зміни правил встановлення знижок розробники можуть ознайомитись на  Steamworks.

Одночасно Valve повідомила про відкриття всім розробникам доступу до бета-версії нового інструмента встановлення гуртових знижок, який дозволить управляти участю в усіх доступних подіях. Він забезпечує єдине централізоване місце, в якому розробники зможуть переглядати всі пропозиції, умовам яких відповідає їхня гра, а також фільтрувати пошук конкретних ігор чи подій, реєструватися в них і встановлювати знижки, включно з персоналізованими знижками, які можна застосовувати до кількох ігор одночасно.

Також Valve опублікувала календар подій Steam із датами й тематикою майбутніх розпродажів і заходів на наступні шість місяців.  Для участі в кожній події будуть запрошуватися ті ігри, які відповідають умовам, — зазвичай за 2–3 місяці заздалегідь. Тим часом розробники можуть обміркувати, які з їхніх ігор зможуть взяти участь у кожній із цих подій. Якщо гра відповідає умовам двох розпродажів, які проходитимуть в межах 28-денного періоду, то в такому разі доведеться піти на компроміс й обрати лише один. Календар можна переглянути тут.

Disqus Comments Loading...