Рубрики Новости

Vodafone скасовує ліміти на дзвінки всім українським операторам та користування месенджерами — до кінця зими

Опубликовал
Володимир Скрипін

Мобільний оператор Vodafone Україна запускає новорічну акцію «З Vodafone усі свої» з безлімітними дзвінками на всіх операторів України та користування месенджерами без обмежень.

Акція доступна без додаткових платежів — щоб скористатись пропозицією достатньо бути клієнтом тарифів Vodafone та оплатити свій звичайний пакет послуг на місяць.

Замовити послугу «З Vodafone усі свої» можна до 31 січня 2022 року, набравши комбінацію *888# або в додатку My Vodafone. Клієнти, які подадуть заявку на активацію  у цей період, отримають необмежену кількість хвилин для дзвінків на номери усіх операторів України та безліміт на користування месенджерами, в межах послуги Online PASS до 28.02.2021 року. Таку акцію Vodafone проводить вже другу зиму поспіль.

Online Pass дозволяє без обмежень та без плати за трафік користуватися популярними месенджерами та застосунками для відеозв’язку. До пакета входять Viber, Telegram, WhatsApp, Zoom, Skype, Skype for Business, Hangouts, Google Classroom, Google Meet, Microsoft Teams, WeChat та FaceTime.

Психологічний профорієнтаційний тест для IT-фахівців від Hillel IT School.
Пройдіть психологічний профорієнтаційний тест для IT-фахівців щоб дізнатися ваші сильні сторони, вподобання і інтереси і з'ясувати, яка IT-спеціальність вам підходить.
Пройти тест

Детальна інформація про перелік тарифів Vodafone, в яких можна скористатись акцією, послугу
Online PASS та інші умови на сайті оператора.

Disqus Comments Loading...