Рубрики Новости

Vodafone запустив послугу «Інтернет для другого девайсу» — додаткова SIM-карта для інтернету в планшеті або ноутбуці

Опубликовал
Володимир Скрипін

Vodafone повідомив про запуск послуги під промовистою назвою «Інтернет для 2-го девайсу», яка передбачає можливість отримання додаткової SIM-карти для інтернету в планшеті або ноутбуці з одним номером та рахунком для основної та додаткової карт.

Сервіс дозволяє не лише ділитися інтернет-трафіком у межах свого тарифу, а й відстежувати його використання та контролювати баланс для обох карток. Основна і додаткова картки матимуть загальний баланс і будуть використовувати інтернет в рамках одного тарифу. На відміну від роздачі інтернету, під час користування послугою «Інтернет для 2-го девайсу», сесія не перериватиметься навіть під час голосового виклику.

Додаткова карта дозволяє лише користуватись інтернетом 3G або 4G — у будь-якій точці мережі Vodafone. На ній заблоковані голосові та SMS послуги, а також USSD запити, що убезпечить від підключення випадкових послуг.

Послугу можна замовити в одному з тарифних планів Vodafone — RED XXL, ULTRA, ULTRA VIP, SuperNet Unlim, RED XL, або у бізнес-тарифах Red Business L, Red Business Ultra L, Red
Business XL, Red Business Ultra VIP, Red Business VIP. Для цього потрібно придбати стартовий пакет Power SIM вартістю 25 грн (в інтернет-магазині або у будь-якому магазині Vodafone)

Курс Job Interview Crash Course від Enlgish4IT.
Отримайте 6 шаблонів відповідей на співбесіді, які ви зможете використовувати для структурування своїх відповідей. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Приєднатися

Користування послугою — без додаткової плати для всіх тарифних планів, окрім тарифів SuperNet Unlim, RED XL та Red Business L (для цих тарифів перший місяць буде безплатним, а з другого місяця користування — 50 грн на місяць).

За даними, отриманими Vodafone на етапі клієнтського тестування послуги, додаткову картку використовували не лише у планшетах та смартфонах, а й у ноутбуках, модемах і навіть у автомагнітолах.

Детальніше про послугу «Інтернет для другого девайсу» та умови її надання — на сайті оператора.

Disqus Comments Loading...